Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποχώρησε ομάδα από τη Football League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχώρησε ομάδα από τη Football League

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League ο Αιγινιακός. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από την Κατερίνη, Γιάννης Νιώπας, δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει μετά από έξι χρόνια παραμονής του στην ηγεσία της διοίκησης του Αιγινιακού και εγκαταλείπει το σύλλογο από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκε κάποιος να στηρίξει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League ο Αιγινιακός.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από την Κατερίνη, Γιάννης Νιώπας, δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει μετά από έξι χρόνια παραμονής του στην ηγεσία της διοίκησης του Αιγινιακού και εγκαταλείπει το σύλλογο από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκε κάποιος να στηρίξει την δική του προσπάθεια.

Ο κ. Νιώπας χαρακτήρισε «καμμένη γη» το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, αφού δεν υπάρχουν πλέον έσοδα, ούτε από την λίγκα, ή από άλλα διαφημιστικά κέρδη ή εισιτήρια.

Έτσι τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της Πιερίας δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο τιμόνι και την εγκαταλείπει οριστικά.

Πλέον αυτό που αναμένεται είναι η κατάθεση προσφυγών και η εν συνεχεία αποχώρηση της από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Αχαρναϊκός, του οποίου διαφαίνεται η παραίτηση από το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, δύο ομάδες θα έχουν αποχωρήσει από τη σεζόν πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις