Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ανησυχία στις Αρχές: Και το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού στα θύματα των διαρρηκτών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία στις Αρχές: Και το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού στα θύματα των διαρρηκτών

Του Πέτρου Καρσιώτη Και ο Βέλγος Μαροκινός Μεχντί Φρανσουά Καρσελά-Γκονσάλες, το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού, στα θύματα της συμμορίας που έχει βάλει στο στόχαστρο σπίτια ποδοσφαιριστών στα Νότια Προάστια και η οποία εισέβαλε και στην τριώροφη μεζονέτα του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, στη Βούλα. Έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών Όπως έγινε […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και ο Βέλγος Μαροκινός Μεχντί Φρανσουά Καρσελά-Γκονσάλες, το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού, στα θύματα της συμμορίας που έχει βάλει στο στόχαστρο σπίτια ποδοσφαιριστών στα Νότια Προάστια και η οποία εισέβαλε και στην τριώροφη μεζονέτα του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, στη Βούλα.

Έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της συμμορίας που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα του Ολυμπιακού με τις απανωτές ληστρικές επιδρομές στα σπίτια τους στα Νότια Προάστια, είχαν τρυπώσει και στο σπίτι του Μεχντί Καρσελά στη Βούλα.

Χτύπησαν στο σπίτι του Βέλγου το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου

Στις 7 και 30 το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μέλη της σπείρας, που εισβάλει για λίγο στα σπίτια ποδοσφαιριστών, αρπάζει κοσμήματα, τιμαλφή, μετρητά, είδη ένδυσης και υπόδησης και εξαφανίζεται,  είχαν καταφέρει να διαρρήξουν και το σπίτι του άσου του Ολυμπιακού.

Αφαίρεσαν μικρό χρηματοκιβώτιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του Καρσελά, αφαίρεσαν τότε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο στο οποίο πίστεψαν ότι ο Βέλγομαροκινός έκρυβε μετρητά και κοσμήματα.

Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και το πέταξαν

Όμως, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και δύο ώρες μετά την εισβολή και όσο ο Καρσελά βρισκόταν σε απογευματινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων»  και δεν είχε επιστρέψει ακόμη στο σπίτι του, οι δράστες αφού το διέρρηξαν και είδαν ότι ήταν κενό, το πέταξαν κοντά στο σπίτι.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το χρηματοκιβώτιο

Βρέθηκε τότε από την Αστυνομία και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν ανεύρεση αποτυπωμάτων η στοιχείων DNA των δραστών, με άγνωστο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οφόε – Ελαμπντελαλουϊ και Νικολαΐδης- Βανδή τα τελευταία θύματα

Μόλις το περασμένο Σάββατο τα μέλη της ίδιας σπείρας, είχαν «χτυπήσει» τα σπίτια των συμπαικτών του Καρσελά, Οφόε και Ελαμπντελαλουϊ, στην ίδια περιοχή.

Όσο οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στην προπόνηση, οι δράστες παραβίασαν τις μπαλκονόπορτες των διαμερισμάτων των παικτών στο ίδιο συγκρότημα και αφαίρεσαν κοσμήματα, μετρητά, είδη ένδυσης και υπόδησης, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 80.000 ευρώ και για τους δύο.

Εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία του Ντέμη

Στη συνέχεια, μέλη της ίδιας σπείρας, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη  έξοδο από την τριώροφη μεζονέτα του, του Ντέμη Νικολαΐδη και ενώ η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στην παράσταση όπου εμφανίζεται, άρπαξαν από την κρεβατοκάμαρα μετρητά, κοσμήματα και άλλα είδη, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Εμενίκε

Όταν ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Ισπανία για το ματς με την Μπαρτσελόνα, οι ίδιοι δράστες παρακολούθησαν τις κινήσεις του σέντερ φορτ της ομάδας Εμμάνουελ Εμενίκε και μόλις βγήκε μπήκαν και αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα.

Δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του… Προτό

Τότε δεν είχαν καταφέρει να παραβιάσουν και το σπίτι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό καθώς τους αντιλήφθηκε άνδρας της ιδιωτικής ασφάλειας.

Ο Εμμάνουελ Εμενίκε του Ολυμπιακού

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι όπου διαμένει στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσε και ο  Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες πριν την διάρρηξη κατήγγειλε και ο Αραούχο της ΑΕΚ

Η καταγγελία έρχεται μετά από εκείνη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρτζιο Αραούχο.

Επιστρέφοντας από την Ξάνθη την Κυριακή, όπου η ομάδα του έπαιζε για το πρωτάθλημα, βρήκε το σπίτι του επίσης αναστατωμένο στη Βούλα, από εισβολή διαρρηκτών.

Το 2016, θύμα διαρρηκτών που άρπαξαν μέχρι και την γκαρνταρόμπα, είχε πέσει και ο Τσόρι Ντομίνγκες

Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο του 2016, θύμα διάρρηξης στα Νότια Προάστια είχε πέσει και ο τότε άσος του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες. Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Τρεις διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του παίκτη και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακόμα και ρούχα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Τα μέλη της συμμορίας,  πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους στο σπίτι του παίκτη στη Βούλα και έφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις