Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 20χρονος ποιητής έσπασε το κεφάλι της φίλης του κι έφαγε το μυαλό της
ΚΟΣΜΟΣ

20χρονος ποιητής έσπασε το κεφάλι της φίλης του κι έφαγε το μυαλό της

Ένα ερωτικό ραντεβού ανήμερα του εορτασμού της «Ημέρας της Γυναίκας» πήγε πολύ άσχημα για μια 45χρονη, η οποία γνώρισε έναν νεαρό άνδρα στα social media και έκανε το μοιραίο λάθος να βγει μαζί του. Ο νεαρός 20χρονος που είχε γνωρίσει η 45χρονη, τη δολοφόνησε και στη συνέχεια της έφαγε το μυαλό, κομμάτι κομμάτι. Οι λεπτομέρειες […]

Ένα ερωτικό ραντεβού ανήμερα του εορτασμού της «Ημέρας της Γυναίκας» πήγε πολύ άσχημα για μια 45χρονη, η οποία γνώρισε έναν νεαρό άνδρα στα social media και έκανε το μοιραίο λάθος να βγει μαζί του.

Ο νεαρός 20χρονος που είχε γνωρίσει η 45χρονη, τη δολοφόνησε και στη συνέχεια της έφαγε το μυαλό, κομμάτι κομμάτι.

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές. Το περιστατικό όπως μεταδίδει το rt.com, συνέβη φέτος στην πόλη Valday της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Ο 20χρονος που σύμφωνα με τα τοπικά media πήρε τον τίτλο του «Ποιητή της Χρονιάς» από την ένωση Ρώσων συγγραφέων το 2016, μάλωσε άσχημα με την 45χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια του ραντεβού με αποτέλεσμα να της σπάσει το κεφάλι με ένα μπουκάλι κρασί.

Ο 20χρονος αποτελείωσε το θύμα του με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σφυρί για να της ανοίξει το κεφάλι, και άρχισε να τρώει το μυαλό της κομμάτι-κομμάτι, ενώ «συνόδευσε» το γεύμα του με το αίμα της, το οποίο χρησιμοποίησε ως ποτό.

Παράλληλα, οι τοίχοι του σπιτιού του είχαν πάνω τους χαραγμένες επιγραφές από αίμα.

Αμέσως μετά την αποτρόπαια δολοφονία ο ποιητής κανίβαλος συνελήφθη, ομολόγησε το έγκλημα και υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες μήνες μετά, «έδειξαν» ότι το έγκλημα είχε διαπραχθεί με τον δράστη να έχει απόλυτη λογική και συναίσθηση των πράξεών του.

«Μου άρεσε η γεύση του μυαλού τους. Κι έτσι αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω. Στη συνέχεια στράγγιξα λίγο απ’ το αίμα της σ’ ένα ποτήρι και μάζεψα κι εκείνο που είχε χυθεί στο πάτωμα. Χρειαζόμουν αίμα για να συνοδεύσω το φαγητό μου», φέρεται να είπε με απάθεια στην ανάκριση.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Λούσιν είχε γραφεί συνδρομητής σ’ έναν ιστότοπο με την επωνυμία «Ο Κόσμος των Μανιακών και των Κατά Συρροήν Δολοφόνων» κι ήταν θαυμαστής του Aμερικανού φονιά Τζέφρι Λάιονελ Ντάμερ, ο οποίος είχε βιάσει και δολοφονήσει 17 αγόρια και άνδρες στο διάστημα μεταξύ 1978 και 1991.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις