Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απέδρασε ο άνδρας που απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν
ΚΟΣΜΟΣ

Απέδρασε ο άνδρας που απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Ελιζέ μετά την απόδραση άνδρα που είχε στείλει απειλητικές επιστολές, στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο άνδρας -που χαρακτηρίζεται επικίνδυνος από τις Αρχές- είχε νοσηλευτεί την 1η Νοεμβρίου στην  ψυχιατρική κλινική “Val-de-Marne”, από όπου απέδρασε χωρίς να τον πάρει […]

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Ελιζέ μετά την απόδραση άνδρα που είχε στείλει απειλητικές επιστολές, στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο άνδρας -που χαρακτηρίζεται επικίνδυνος από τις Αρχές- είχε νοσηλευτεί την 1η Νοεμβρίου στην  ψυχιατρική κλινική “Val-de-Marne”, από όπου απέδρασε χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Η διεύθυνση της κλινικής ανέφερε πως αυτό συνέβη εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Οι γαλλικές αρχές βρίσκονται επί ποδός, σύμφωνα με το περιοδικό,  καθώς πληροφορίες τον θέλουν πιθανόν οπλισμένο.

«Σύμφωνα με το ψυχιατρικό προφίλ του, είναι ικανός για όλα», ανέφερε  πηγή κοντά στις έρευνες.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που διεξήχθησαν στις 18 Οκτωβρίου, στο σπίτι του, οι αστυνομικοί είχαν βρει 50.000 ευρώ σε ρευστό κι ένα όπλο, καθώς και πληθώρα απειλητικών επιστολών που προορίζονταν για τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, κι άλλα δημόσια πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις