Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταπέλτης το βούλευμα για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπέλτης το βούλευμα για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου, το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 38χρονος γιατρός είχε σχεδιάσει να […]

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου, το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 38χρονος γιατρός είχε σχεδιάσει να σκοτώσει την άτυχη μητέρα τριών παιδιών και σε αυτό περιγράφονται λεπτομερώς όλες οι κινήσεις του. Πώς δηλαδή φρόντισε να μεταφέρει την άτυχη γυναίκα σε χώρο του νοσοκομείου που δε διέθετε ιατρικό εξοπλισμό κι εκεί της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά, τα οποία, σύμφωνα με γιατρούς, δεν ήταν απαραίτητα για την επέμβαση αφαίρεσης κιρσών.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει επίσης ότι ο 38χρονος γιατρός μετέφερε την γυναίκα σε ερημική τοποθεσία στη Χαλκιδική, ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή και μπορούσε να τη σώσει.

Στο βούλευμα αναφέρεται ακόμα ότι αποδεικνύεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα από το γεγονός ότι ο αγγειοχειρουργός είχε στείλει μήνυμα στην 36χρονη, με το οποίο τη ρωτούσε τον λόγο για τον οποίο δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους και φέρεται να αστειευόταν με συναδέλφους του για να μην κινήσει υποψίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος αγγειοχειρουργός είχε αρχικά αρνηθεί την εμπλοκή του στη δολοφονία της, στη συνέχεια όμως ανασκεύασε και είπε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις