Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χρωστάει και στον Γιάννη Αναστασίου ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρωστάει και στον Γιάννη Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλά είναι τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, και ακόμα περισσότεροι αυτοί στους οποίους οφείλει χρήματα, και ζητούν μέσω της νομικής οδού τα δεδουλευμένα τους. Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού». Συνολικά, του οφείλονταν 600.000€, ενώ από αυτά έχουν πληρωθεί τα 400.000€. Ο Έλληνας προπονητής, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλά είναι τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, και ακόμα περισσότεροι αυτοί στους οποίους οφείλει χρήματα, και ζητούν μέσω της νομικής οδού τα δεδουλευμένα τους.

Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού».

Συνολικά, του οφείλονταν 600.000€, ενώ από αυτά έχουν πληρωθεί τα 400.000€.

Ο Έλληνας προπονητής, βλέποντας πως η ΠΑΕ έχει φτάσει σε οριακό σημείο, αποφάσισε να μην αφήσει την υπόθεση στην τύχη της και να την “κυνηγήσει” μέσω της νομικής οδού.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως υπάρχει επιθυμία να φτάσει στα άκρα, αλλά να εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο πως οι συμφωνηθέντες δόσεις, θα του καταβληθούν.

Αυτή τη στιγμή, η συμφωνία που υπάρχει είναι να λάβει 120.000€ σε 4 δόσεις, ενώ στη συνέχεια που θα εξοφληθεί το ποσό αυτό, θα ακολουθήσει νέος διακανονισμός, ώστε να συμφωνηθεί καινούριο πλάνο δόσεων για τις υπόλοιπες οφειλές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις