Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Και σύζυγος γιατρού είχε “σιδερωθεί” από την συμμορία των Γεωργιανών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σύζυγος γιατρού είχε “σιδερωθεί” από την συμμορία των Γεωργιανών

Του Πέτρου Καρσιώτη Και σύζυγος γιατρού, καθηγητή πανεπιστημίου στη δερματολογία μαζί με την οικιακή της βοηθό είχε μαρτυρήσει στα χέρια κάποιων από την συμμορία «των Γεωργιανών με το σίδερο», εκτός από την 87χρονη γυναίκα πρόσφατα στην περιοχή του Γαλατσίου. Ταυτοποιήθηκε DNA του ΑΜΕΑ αρχηγού της ομάδας Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικού […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και σύζυγος γιατρού, καθηγητή πανεπιστημίου στη δερματολογία μαζί με την οικιακή της βοηθό είχε μαρτυρήσει στα χέρια κάποιων από την συμμορία «των Γεωργιανών με το σίδερο», εκτός από την 87χρονη γυναίκα πρόσφατα στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ταυτοποιήθηκε DNA του ΑΜΕΑ αρχηγού της ομάδας

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικού της Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε δείγμα DNA του πρόσφατα συλληφθέντος, αρχηγού του επιχειρησιακού τομέα του 8μελούς συμμορίας, μέσα στο σπίτι του ιατρού-καθηγητή.

Εκεί που  οι ληστές, προκάλεσαν εκτεταμένα καψίματα στην κοιλιακή χώρα της συζύγου του και της οικιακής βοηθού τους για να ληστέψουν.

Πρόκειται για τον υπήκοο Καζακστάν, ο οποίος, είχε χάσει το πόδι του σε ατύχημα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μετέχει της σκληρής συμμορίας.

Αντίθετα, εκμεταλλευόταν το γεγονός των κινητικών προβλημάτων, ώστε αυτοί που περνούσαν έξω από σπίτια-στόχους να δείχνουν την συμπάθειά τους και να μην υποπτεύονται τον πραγματικό του ρόλο.

Που ήταν να κατευθύνει τους συνεργούς του και να τους ειδοποιεί αν εμφανιζόταν τυχόν όχημα της Αστυνομίας!

Η εισβολή στο σπίτι του γιατρού- καθηγητή δερματολογίας, είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2014, στο Χαλάνδρι.

Ώρα 5 το απόγευμα οι κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν την σύζυγο του γιατρού και την Γεωργιανή οικιακή βοηθό της.

Έχοντας «αιχμάλωτες» για περίπου τρεις ώρες, τις δύο γυναίκες, απαιτούσαν να τους δείξουν το χρηματοκιβώτιο.

Για να το πουν γρήγορα, ζέσταναν το σίδερο στην πρίζα και υπέβαλαν σε βασανιστήρια τη σύζυγο του γιατρού, αφού πρώτα την είχαν δέσει μαζί με την οικιακή βοηθό.

Η σύζυγος του γιατρού χρειάστηκε νοσηλεία πολλών μηνών για να συνέλθει από τα βαριά εγκαύματα.

Αφού εν τέλει άρπαξαν 1500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, εγκατέλειψαν το σπίτι αφήνοντάς τες να σφαδάζουν, αδιαφορώντας κατά τους αστυνομικούς για τη ζωή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις