Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η κυρία Βαρθακούρη τα βάζει με τον Παπανώτα: Γιατί δεν θέλουν τους νέους στον χώρο; (vid)
LIFESTYLE

Η κυρία Βαρθακούρη τα βάζει με τον Παπανώτα: Γιατί δεν θέλουν τους νέους στον χώρο; (vid)

Την απάντηση της στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα. Αφορμή για αυτό της το ξέσπασμα στάθηκαν τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής γιατί οι περισσότεροι θέλουν να βρίσκονται στην τηλεόραση και στο τραγούδι. «Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 όπου βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, […]

Την απάντηση της στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα.

Αφορμή για αυτό της το ξέσπασμα στάθηκαν τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής γιατί οι περισσότεροι θέλουν να βρίσκονται στην τηλεόραση και στο τραγούδι.

«Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 όπου βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα και αρνούνται να μπουν νέοι στο χώρο τους; Μόλις μου απαντήσει, θα του απαντήσω κι εγώ! Πόσο κουτό είναι αυτό! Εγώ δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός. Αν θέλει ο κόσμος, θα μείνω, αν όχι, με χαρά θα πάω σπίτι μου και θα πω προσπάθησα!», είπε στην κάμερα της εκπομπής, ενώ δάκρυσε όταν ρωτήθηκε πώς θα ένιωθε αν έμενε χωρίς εκπομπή.

«Αυτοί οι άνθρωποι με έχουν εμπιστευθεί, και με πίστεψαν 1000%, άρα οφείλει η Αντελίνα να βάλει όλη της την ψυχή και τη δύναμη. Για μένα το Αρτ είναι οικογένεια. Το λέω τώρα και συγκινούμαι, δεν είναι ωραίο αυτό, αλλά ο πρόεδρός του με στήριξε, πήρε το όνειρό μου και το έβγαλε κάπου. Οφείλω να το βγάλω κάπου καλύτερο, αλλά θα είναι δύσκολο να ανοίξω την πόρτα και να φύγω! Πώς μπορείς να το πουλήσεις αυτό;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις