Λιονέλ Μέσσι: «Δεν διαλέγω εγώ τους παίκτες της Εθνικής μας»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λιονέλ Μέσσι: «Δεν διαλέγω εγώ τους παίκτες της Εθνικής μας»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν και αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσσι επιλέγει τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αυτός θέλει, στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς θα ήταν μεγάλη ασέβεια, τόσο προς τον εαυτό του, όσο και προς τους συμπαίκτες […]

09.11.2017 | 13:05

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν και αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσσι επιλέγει τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αυτός θέλει, στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς θα ήταν μεγάλη ασέβεια, τόσο προς τον εαυτό του, όσο και προς τους συμπαίκτες του, να πει, για παράδειγμα, στον Αγουέρο ή στον Ντι Μαρία «παίζετε επειδή είστε φίλοι του Μέσσι».

Μάλιστα, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα αυτά ως «γελοιότητες».

«Θυμώνω που πολλοί άνθρωποι λένε τόσα πράγματα με ευκολία. Λένε πολλά χωρίς να ξέρουν. Αλλά από την άλλη έχω συνηθίσει.

Είμαι πλέον συνηθισμένος να ακούω όλες αυτές τις γελοιότητες που δεν αφορούν μόνο εμένα, αλλά όλη την ομάδα, οπότε ζω με αυτό.

Είναι ψέμα ότι βάζω τους φίλους και τους προπονητές που θέλω στην Εθνική. Το να πω σε τόσο σπουδαίους παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, ο Αγκουέρο και Ιγκουαΐν ότι «παίζετε επειδή είστε φίλοι του Μέσσι», θα ήταν ασέβεια και προς τους ίδιους και προς τον εαυτό μου.

Είναι ψέμα. Ποτέ δεν επιλέγω ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι. Δεν είμαι τέτοιος. Είμαι ένα ακόμη μέλος αυτής της ομάδας και τίποτα περισσότερο».

Exit mobile version