Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαξίμου για Γεννηματά: Δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για Γεννηματά: Δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε

“Πιστεύουμε ότι η κ. Γεννηματά δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε. Το μόνο θύμα, μετά τη δήλωσή της, είναι η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης”, επισήμαναν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τι είχε δηλώσει η κ. Γεννηματά «Είναι ντροπή να […]

“Πιστεύουμε ότι η κ. Γεννηματά δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε. Το μόνο θύμα, μετά τη δήλωσή της, είναι η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης”, επισήμαναν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Τι είχε δηλώσει η κ. Γεννηματά

«Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια» είπε στον ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης που έκανε λόγο για προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την απάντηση την έδωσε η αστυνομία με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι απαράδεκτο να λένε ότι δεν χτυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ότι χτυπήθηκαν τα ΜΑΤ.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε τέλος, ότι έχει βαρεθεί να ακούει δηλώσεις πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα και πως στο κέντρο κυκλοφορούν χαρούμενοι τουρίστες. «Ευτυχώς που αυτοί οι τουρίστες δεν ήταν χθες το βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη», πρόσθεσε η κ Γεννηματά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις