Aυτά είναι τα προαπαιτούμενα που δρομολογούνται

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Aυτά είναι τα προαπαιτούμενα που δρομολογούνται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Εργασιακά Ψήφιση νόμων για δυσχέρειες στην κήρυξη απεργίας και περικόπτονται συνδικαλιστικά προνόμια. Ακόμη για αναβολή της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Τράπεζες Τα τεστ κοπώσεως που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και ειδικά στον έλεγχο συγκεκριμένων τμημάτων του ενεργητικού τους, κάτι που έχει δεχθεί και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ασφαλιστικό Γρήγορος επανυπολογισμός για να υπάρξει η προσωπική […]

08.11.2017 | 09:18

Εργασιακά Ψήφιση νόμων για δυσχέρειες στην κήρυξη απεργίας και περικόπτονται συνδικαλιστικά προνόμια. Ακόμη για αναβολή της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Τράπεζες Τα τεστ κοπώσεως που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και ειδικά στον έλεγχο συγκεκριμένων τμημάτων του ενεργητικού τους, κάτι που έχει δεχθεί και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ασφαλιστικό Γρήγορος επανυπολογισμός για να υπάρξει η προσωπική διαφορά που θα περικοπεί το 2019. Προβληματισμός για τον ΕΦΚΑ, αλλά και στην διαδικασία ενοποίησης εισφορών και παροχών.

Δάνεια Ζητούν εφαρμογή του εξωδικαστικού μηχανισμού. Ακόμη πλειστηριασμούς, και πώληση δανείων σε ξένα κεφάλαια.

Επιδόματα Πάμε σε αναδιάρθρωση των επιδομάτων πλην του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Αλλάζουν πλήθος δανείων. Οι δανειστές θέλουν αλλαγές οικογενειακών, στεγαστικών και αναπηρικών επιδομάτων. Στόχος 200 εκατ. ευρώ.

Επαγγέλματα Οι δανειστές ζητούν άνοιγμα του επαγγέλματος του μηχανικού, αλλά και άλλων.

 

Exit mobile version