Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Του είπε “όχι” και αφού την στραγγάλισε της έβαλε τα μάτια
ΚΟΣΜΟΣ

Του είπε “όχι” και αφού την στραγγάλισε της έβαλε τα μάτια

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια όταν γυναίκα αρνήθηκε πρόταση γάμου. Ο άντρας έσπασε το λαιμό της συντρόφου του και την χτύπησε με μπαλτά, όταν εκείνη του είπε «όχι». Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος έκανε πρόταση γάμου στη 19χρονη στο σπίτι του στην κομητεία Μπερκς. Εκείνη αρνήθηκε και του αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με […]

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια όταν γυναίκα αρνήθηκε πρόταση γάμου.

Ο άντρας έσπασε το λαιμό της συντρόφου του και την χτύπησε με μπαλτά, όταν εκείνη του είπε «όχι».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος έκανε πρόταση γάμου στη 19χρονη στο σπίτι του στην κομητεία Μπερκς. Εκείνη αρνήθηκε και του αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με έναν άλλον άνδρα, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, η ίδια του ζήτησε να τη σκοτώσει.

Ο Τάκερ ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τη στραγγάλισε, της έβγαλε τα μάτια και της έσπασε το λαιμό. Στη συνέχεια την τύλιξε σε ένα κουρέλι και έφυγε.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, είδε την κόρη του τελευταία φορά το βράδυ της 30ής Οκτωβρίου, όταν βγήκε έξω και τούς υποσχέθηκε να τούς τηλεφωνήσει αργότερα, κάτι που δεν έγινε.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τον 34χρονο, αφότου επικοινώνησαν με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, όταν ανακάλυψαν το πτώμα της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.

Ο Τάκερ συνελήφθη στην κομητεία Champaign του Ιλινόις και θα εκδοθεί στην Πενσιλβάνια. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε βάρος της 19χρονης Τάρα Σερίνο.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις