Νεκρός βρέθηκε ο κυνηγός που αγνοείτο από την Δευτέρα

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός βρέθηκε ο κυνηγός που αγνοείτο από την Δευτέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος κυνηγός, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Κεραμίδι και Βένετο στην Μαγνησία. Ο 67χρονος είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τα σκυλιά του, για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο […]

08.11.2017 | 08:59

Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος κυνηγός, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Κεραμίδι και Βένετο στην Μαγνησία.

Ο 67χρονος είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τα σκυλιά του, για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η σύζυγός του, να ειδοποιήσει τις αρχές και να ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού του, με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλιμακίου της ΕΜΑΚ που κατέφθασε από την Λάρισα, θηροφυλάκων και συγγενών του.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο στο πλαίσιο της προανάκρισης για την διαπίστωση των αιτιών του θανάτου του άτυχου άνδρα έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 67χρονος ήταν συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Βόλου.

Exit mobile version