Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το συγκλονιστικό “αντίο” της Γιουβέντους στον κορυφαίο Πίρλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το συγκλονιστικό “αντίο” της Γιουβέντους στον κορυφαίο Πίρλο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής οικογένειας για το “αντίο” του Αντρέα Πίρλο στα γήπεδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εκδηλώσεις έχει η Γιουβέντους, που ετοίμασε ένα συγκλονιστικό βίντεο, ενώ όλοι οι πρώην συμπαίκτες του στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους λογαριασμούς τους σε Twitter, Facebook και Instagram. Ο 38χρονος Αντρέα Πίρλο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα […]

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής οικογένειας για το “αντίο” του Αντρέα Πίρλο στα γήπεδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εκδηλώσεις έχει η Γιουβέντους, που ετοίμασε ένα συγκλονιστικό βίντεο, ενώ όλοι οι πρώην συμπαίκτες του στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους λογαριασμούς τους σε Twitter, Facebook και Instagram.

Ο 38χρονος Αντρέα Πίρλο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Νέας Υόρκης απέναντι στην Κολόμπους Κρου και μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι-οφ επιβεβαίωσε την απόφασή του να “κρεμάσει” τα παπούτσια του μετά από μια λαμπρή καριέρα.

Στο γράμμα του προς τους φιλάθλους εξήγησε τους λόγους της απόφασης, που είχε πάρει εδώ και πολύ καιρό και είχε ανακοινώσει και στη διοίκηση της Νέας Υόρκης.

“Όχι μόνο η περιπέτειά μου στη Νέα Υόρκη έφτασε στο τέλος, αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής επίσης, γι’ αυτό θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω την οικογένεια και τα παιδιά μου για την υποστήριξη και την αγάπη που πάντοτε μου έδιναν, κάθε ομάδα που είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη που είχα την ευχαρίστηση να παίξω μαζί του, όλο τον κόσμο που έκανε την καριέρα μου τόσο φανταστική και τέλος, όλους τους φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη που πάντα μου έδειχνε την υποστήριξή του. Θα είστε πάντα μαζί μου και στην καρδιά μου”.

119 ματς, 16 γκολ και η ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι ένας ξοφλημένος ποδοσφαιριστής με παρουσία σε τελικό του Champions League.

https://twitter.com/juventusfc/status/927562120031547392

https://twitter.com/Pirlo_official/status/889182347442229248

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις