Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Απίστευτη ένταση στην Εξεταστική για την Υγεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη ένταση στην Εξεταστική για την Υγεία

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία από την επίμονη άρνηση μάρτυρα να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής. Η υπεύθυνη οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ Κατερίνα Πολύζου επικαλέστηκε το «δικαίωμα στην σιωπή», επικαλούμενη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα. Τόσο ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης όσο και […]

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία από την επίμονη άρνηση μάρτυρα να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής.

Η υπεύθυνη οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ Κατερίνα Πολύζου επικαλέστηκε το «δικαίωμα στην σιωπή», επικαλούμενη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα.

Τόσο ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης όσο και τα μέλη της πλειοψηφίας τόνισαν προς την πλευρά της ότι δεν είναι κατηγορούμενη και ως εκ τούτου δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Η μάρτυρας επέμεινε στην στάση της μην απαντώντας σε καμία ερώτηση των βουλευτών με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά η συνεδρίαση.

Τα «αίματα άναψαν» πάντως μεταξύ των βουλευτών της πλειοψηφίας και εκείνων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι βουλευτές στου ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν ότι η μάρτυρας συνεννοήθηκε, εντός της αίθουσας με μορφασμούς, για το αν πρέπει να απαντήσει με τους βουλευτές της ΝΔ. Οι «γαλάζιοι» βουλευτές αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσουν τις κατηγορίες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την διακοπή της συνεδρίασης με τους βουλευτές να ερωτούν την μάρτυρα και εκείνη να μην δίνει απαντήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις