Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ξεσπά ο αδερφός του Παντελίδη: Ο κάθε χαζός γράφει ό.τι θέλει, δεν παίρνουμε τίποτα (vid)
LIFESTYLE

Ξεσπά ο αδερφός του Παντελίδη: Ο κάθε χαζός γράφει ό.τι θέλει, δεν παίρνουμε τίποτα (vid)

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να λαμβάνει από τα ταμεία της ΑΕΠΙ ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του αδικοχαμένου καλλιτέχνη έκαναν την οικογένειά του να αντιδράσει έντονα. Συγκεκριμένα, σε αυτές τις φήμες απάντησε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή […]

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να λαμβάνει από τα ταμεία της ΑΕΠΙ ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του αδικοχαμένου καλλιτέχνη έκαναν την οικογένειά του να αντιδράσει έντονα.

Συγκεκριμένα, σε αυτές τις φήμες απάντησε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πληρωμή έχει σταματήσει, εξαρχής

. Επειδή ο κόσμος δεν ξέρει και ο κάθε χαζός γράφει ό,τι θέλει, δεν ισχύει τίποτα.

Η ΑΕΠΙ δεν πληρώνει τους καλλιτέχνες, βαράει πτώχευση, οπότε δεν ισχύει τίποτα. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν έχω να απαντήσω κάτι γι’ αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις