Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αγγελική Δαλιάνη θηλάζει δημόσια το μωρό της και προκαλεί αντιδράσεις (vid)
LIFESTYLE

Η Αγγελική Δαλιάνη θηλάζει δημόσια το μωρό της και προκαλεί αντιδράσεις (vid)

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα του Μητρικού Θηλασμού, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε χθες το βράδυ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες την ώρα του θηλασμού του μωρού της. Στην πρωινή εκπομπή, Το Πρω1νό, το πρωί της Τρίτης, σχολίασαν την απόφαση της γνωστής ηθοποιού, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την ιδιαίτερη στιγμή για εκείνη. Η Φαίη Σκορδά συμφώνησε με την […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα του Μητρικού Θηλασμού, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε χθες το βράδυ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες την ώρα του θηλασμού του μωρού της.

Στην πρωινή εκπομπή, Το Πρω1νό, το πρωί της Τρίτης, σχολίασαν την απόφαση της γνωστής ηθοποιού, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την ιδιαίτερη στιγμή για εκείνη.

Η Φαίη Σκορδά συμφώνησε με την απόφαση της Αγγελικής να αναρτήσει τις φωτογραφίες την ώρα του θηλασμού, με τον Άρη Καβατζίκη να διαφωνεί με την απόφαση της.

«Δεν είναι πολύ προσωπική στιγμή ο θηλασμός; Δεν είμαι εναντίον του κινήματος του θηλασμού σε δημόσιους χώρος. Απλά η φωτογραφία είναι πολύ πολύ προσωπική. Τον θηλασμό τον έχω στο μυαλό μου ως κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με προβληματίζει, γιατί χθες που την είδα κόλλησα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Άρης, με την γνωστή παρουσιάστρια να έχει αντίθετη άποψη.

«Τι σε ενοχλεί, τι σε προβληματίζει; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την μητρότητα; Θα με ενοχλούσε ένα ζευγάρι να φιλιόταν» σχολίασε χαρακτηριστικά η Φαίη, με τον Άρη να απαντάει: «Όταν είσαι στο Instagram και μοιράζεσαι μια τέτοια στιγμή, εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση. Οι φωτογραφίες κυρίως αφορούν την κοινωνική σου ζωή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις