Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Καρντάσιαν “ρεζιλεύει” on air την Λόρενς- Λιώμα από το ποτό και γυμνή στο σπίτι της (vid)
LIFESTYLE

Η Καρντάσιαν “ρεζιλεύει” on air την Λόρενς- Λιώμα από το ποτό και γυμνή στο σπίτι της (vid)

Το ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός όταν πίνει, του δίνει και καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να γίνεται πλήρως απρόβλεπτη είναι γνωστό, άλλωστε το έχει παραδεχθεί και η ίδια. Ωστόσο, το ότι θα κατέληγε μεθυσμένη και γυμνή στην ντουλάπα της Κιμ Καρντάσιαν, μάλλον ούτε η ίδια το είχε φανταστεί. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς, […]

Το ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός όταν πίνει, του δίνει και καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να γίνεται πλήρως απρόβλεπτη είναι γνωστό, άλλωστε το έχει παραδεχθεί και η ίδια.

Ωστόσο, το ότι θα κατέληγε μεθυσμένη και γυμνή στην ντουλάπα της Κιμ Καρντάσιαν, μάλλον ούτε η ίδια το είχε φανταστεί.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία, αντικαθιστώντας τον Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του καθώς ο γιος του υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, κάλεσε την Κιμ Καρντάσιαν και η κουβέντα ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η Κιμ αποκάλυψε ότι η Λόρενς «ηρθε πριν δύο εβδομάδες σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο. Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά».

Από εκεί και πέρα, η Λόρενς παίζοντας σοβαρά το ρόλο του παρουσιαστή, ζήτησε να μάθει ποια από τις αδελφές Καρντάσιαν έκανε πρώτη σεξ, και έμαθε ότι ο σύζυγός της, Κάνιε Γουεστ κοιμάται όπου βρει, με αποτέλεσμα συχνά η ίδια να διαπιστώνει ότι ο Κάνιε έχει αποκοιμηθεί στη διάρκεια ενός δείπνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις