Στη φυλακή ο Κιριένκο, διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης

ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή ο Κιριένκο, διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στη Ρωσία θα εκδοθεί τελικά ο Σεργκέι Κιριένκο, διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης, με τις κατηγορίες τις κακοποίησης των ακολούθων του και των παιδιών τους. Ο  41χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται «θεός», κατάφερε να πείσει δεκάδες γυναίκες να γίνουν ακόλουθοί του και να συμμετάσχουν σε όργια και ταινίες πορνό. Ο Κιριένκο, φανατικός υποστηρικτής της γιόγκα […]

06.11.2017 | 12:48

Στη Ρωσία θα εκδοθεί τελικά ο Σεργκέι Κιριένκο, διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης, με τις κατηγορίες τις κακοποίησης των ακολούθων του και των παιδιών τους.

Ο  41χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται «θεός», κατάφερε να πείσει δεκάδες γυναίκες να γίνουν ακόλουθοί του και να συμμετάσχουν σε όργια και ταινίες πορνό.

Ο Κιριένκο, φανατικός υποστηρικτής της γιόγκα που υποστήριζε ότι ο διαφωτισμός είναι δυνατός μόνο μέσα από το σεξ, ξεκίνησε την αίρεση το 2015. Αρχικά συγκέντρωσε γύρω του έναν πυρήνα ακολούθων, συνήθως γυναίκες με μικρά παιδιά, και τους μύησε σε ανατολίτικα έθιμα και πρακτικές.

Απαιτούσε απόλυτη υποταγή και επέβαλε την λατρεία του αρχηγού της αίρεσης σαν θεότητα. Διέμενε με τις γυναίκες σε ένα προάστιο της Μόσχας και τα όργια ήταν καθημερινότητα. Σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα και αυτοαποκαλούταν Μιτραντεβανάντα Παραμαχάμσα. Οι καταγγελίες βέβαια για κακοποίηση, ψυχολογική βία και ξυλοδαρμούς ήταν συχνές.

Η παρουσία του μπήκε στο στόχαστρο των ρωσικών αρχών και μετά από κατηγορίες για φυσική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρωσία ως φυγάς πια. Ωστόσο έφυγε μαζί με τους ακόλουθους.

Κατέφυγαν στο Μεξικό όπου η συνοδεία του «γκουρού» προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πλούσιους πελάτες. Μετά από ένα διάστημα ο ίδιος και η κουστωδία του έμειναν για λίγο καιρό στο Βέλγιο και στη συνέχεια κατέληξαν στη Βουλγαρία όπου διέμεναν σε πολυτελή έπαυλη.

Ο ίδιος είχε χωρίσει τα μέλη της αίρεσης σε 2 κάστες. Στην ανώτερη ήταν ο ίδιος με τις 15 πιο όμορφες γυναίκες με τις οποίες κατοικούσε μαζί.

Ο ίδιος απαιτούσε όσες κοπέλες ήθελαν να γίνουν «σύζυγοι» να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 3 φωτογραφίσεις τους σε site πορνό, ενώ όσες ήταν κοντύτερες από 170cm, θα έπρεπε να πληρώσουν «εισιτήριο» 30.000€.

Τελικά συνελήφθη από τις βουλγαρικές αρχές και παρότι ζήτησε χάρη από το Βούλγαρο πρόεδρο, κατέληξε σε φυλακή της Μόσχας.

Αν και κατηγορείται ότι σκότωσε και παιδιά κατά τη διάρκεια των οργίων, καμία από τις γυναίκες που τον ακολουθούσαν δεν κατέθεσε ούτε τον κατηγόρησε για το παραμικρό.

Exit mobile version