Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το ιατρείο του γηπέδου δεν είχε φορείο, αλλά ξαπλώστρες παραλίας! (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ιατρείο του γηπέδου δεν είχε φορείο, αλλά ξαπλώστρες παραλίας! (pic)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απίστευτα πράγματα και εικόνες ντροπής για άλλη μια φορά στη χώρα μας. Εκεί που νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα, πάντα έρχεται και κάτι καινούριο για να μας εκπλήξει. Αυτή τη φορά, τερματοφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα, χρειάστηκε να μεταφερθεί με το φορείο στο νοσοκομείο, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απίστευτα πράγματα και εικόνες ντροπής για άλλη μια φορά στη χώρα μας.

Εκεί που νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα, πάντα έρχεται και κάτι καινούριο για να μας εκπλήξει.

Αυτή τη φορά, τερματοφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα, χρειάστηκε να μεταφερθεί με το φορείο στο νοσοκομείο, αφού το ασθενοφόρο αργούσε πολύ, καθώς δεν μπορούσε να κινήσει το σώμα του.

Το ιατρείο του γηπέδου ήταν κλειδωμένο, κι έτσι ο πρόεδρος των Πρόννων, ομάδας τοπικού της Κεφαλονιάς, έσπασε το παράθυρο ώστε να μπει και να βρει φορείο.

Αντ’ αυτού, βρήκε μια στοίβα…από ξαπλώστρες παραλίας, οι οποίες κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκαν σε έναν χώρο που υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει ό,τι χρειάζεται για τις πρώτες βοήθειες των ποδοσφαιριστών.

Το μόνο καλό της υπόθεσης, είναι πως ο τερματοφύλακας δεν υπέστη, τελικά,  ζημιά στην σπονδυλική στήλη, παρά την άσχημη πτώση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις