Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για τη Βίκυ Σταμάτη και το διαζύγιο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για τη Βίκυ Σταμάτη και το διαζύγιο (vid)

«Όταν ήμουν δικηγόρος της η Βίκυ Σταμάτη μου είχε ζητήσει να καταθέσω αίτηση διαζυγίου». Αυτό αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά». «Υπήρξα δικηγόρος της κ. Σταμάτη. Παραιτήθηκα της υπερασπίσεώς της μετά την προσπάθεια που έκανε να αποδράσει. Η όλη διαδικασία της αποδράσεως, το γεγονός ότι βρέθηκαν κατηγορούμενοι άνθρωποι που της είχαν δώσει […]

«Όταν ήμουν δικηγόρος της η Βίκυ Σταμάτη μου είχε ζητήσει να καταθέσω αίτηση διαζυγίου».

Αυτό αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά».

«Υπήρξα δικηγόρος της κ. Σταμάτη. Παραιτήθηκα της υπερασπίσεώς της μετά την προσπάθεια που έκανε να αποδράσει.

Η όλη διαδικασία της αποδράσεως, το γεγονός ότι βρέθηκαν κατηγορούμενοι άνθρωποι που της είχαν δώσει μια ελευθερία σε εκδήλωση ανθρωπιάς, ήταν αυτοί που την φύλασσαν εκεί στο ψυχιατρείο, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους, το γεγονός το πώς εμφανίστηκε μετά την απόδρασή της, με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από την υπεράσπισή της.

Στο παρελθόν μου είχε ζητήσει και εμέ, όταν ήμουν ο αποκλειστικός της δικηγόρος, να καταθέσουμε αίτηση διαζυγίου εις βάρος του κ. Τσοχατζόπουλου. Και μάλιστα την συμβούλεψα μετ’ επιτάσεως ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια σύζυγος στον πατέρα τους παιδιού της είναι την ώρα που αυτός πέφτει, να του δώσει άλλη μία να πάει πιο κάτω.

Είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό το γεγονός», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο ποινικολόγος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις