Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Ματσάρα» στο Περιστέρι, δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ματσάρα» στο Περιστέρι, δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, φτάνει στη 10η αγωνιστική του πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Σήμερα (17:15), τα βλέμματα στρέφονται στο Περιστέρι, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ατρόμητος υποδέχεται τον 5ο στη βαθμολογία, Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες, θέλουν…να μη χαλάσουν το αήττητο σερί τους, και παράλληλα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, φτάνει στη 10η αγωνιστική του πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Σήμερα (17:15), τα βλέμματα στρέφονται στο Περιστέρι, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ατρόμητος υποδέχεται τον 5ο στη βαθμολογία, Πανιώνιο.

Οι Περιστεριώτες, θέλουν…να μη χαλάσουν το αήττητο σερί τους, και παράλληλα να διατηρήσουν το πολύ καλό παθητικό που διαθέτουν.

Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.

Στον Ατρόμητο γνωρίζουν το επίπεδο δυσκολίας του σημερινού αγώνα, και για αυτό το λόγο η ΠΑΕ κάλεσε τους φίλαθλους να βρεθούν στο γήπεδο ώστε να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης.

Στην Τρίπολη (19:30), ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη στο «ντέρμπι αιωνίων».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες έχουν μπει σε “μπελάδες”, αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, όσους έχει και ο τελευταίος Πλατανιάς Χανίων.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στις 15:00.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Η βαθμολογία:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις