Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εξοντωτική ποινή στον Αχαρναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξοντωτική ποινή στον Αχαρναϊκό

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με αφαίρεση 27 βαθμών τιμωρήθηκε ο Αχαρναϊκός από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές προς ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά βάζει φρένο στις ελπίδες του για συμμετοχή στην εφετινή διοργάνωση της Football League. Η απόφαση είναι οριστική και δεν πρόκειται να επιστραφούν οι βαθμοί, καθώς παρήλθε η σχετική προθεσμία που είχε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με αφαίρεση 27 βαθμών τιμωρήθηκε ο Αχαρναϊκός από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές προς ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά βάζει φρένο στις ελπίδες του για συμμετοχή στην εφετινή διοργάνωση της Football League.

Η απόφαση είναι οριστική και δεν πρόκειται να επιστραφούν οι βαθμοί, καθώς παρήλθε η σχετική προθεσμία που είχε δοθεί στον σύλλογο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η ΕΕΑ δεν έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα του Μενιδίου, που ξεκίνησε  με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας) και το μέλλον της ομάδας φαντάζει δύσκολο και ο υποβιβασμός μάλλον αναπόφευκτος.

Η ΠΑΕ Αχαρναϊκός τιμωρήθηκε για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Μουστάκη, Χριστοφιλέα, Ψιάνο, Ματσούκα, Λιαπάκη, Μάρη, Τζιώρα, Τζαζίρη και Παπανικόλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις