Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας
ΥΓΕΙΑ

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας

Πολλοί άνδρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση με αποτέλεσμα και εκείνοι να αισθάνονται άσχημα και η κοπέλα τους να είναι δυσαρεστημένη. Τι μπορείτε όμως να κάνετε για να μην συμβαίνει; Βαθιά αναπνοή Καλό θα είναι να σταματήσετε για λίγο τη σεξουαλική πράξη και να πάρετε μία βαθιά αναπνοή διάρκειας 5 δευτερολέπτων. Κρατήστε την αναπνοή σας για ακόμα […]

Πολλοί άνδρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση με αποτέλεσμα και εκείνοι να αισθάνονται άσχημα και η κοπέλα τους να είναι δυσαρεστημένη.

Τι μπορείτε όμως να κάνετε για να μην συμβαίνει;

Βαθιά αναπνοή

Καλό θα είναι να σταματήσετε για λίγο τη σεξουαλική πράξη και να πάρετε μία βαθιά αναπνοή διάρκειας 5 δευτερολέπτων. Κρατήστε την αναπνοή σας για ακόμα 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εκπνεύστε για άλλα 5 δευτερόλεπτα.

Μέθοδος σταμάτα-ξεκίνα

Καλό θα είναι πριν το δοκιμάσετε με τη σύντροφό σας να το επιχειρήσετε μόνος σας. Όταν πάτε να φτάσετε στην κορύφωση, μπορείτε να σταματήσετε για λίγα δευτερόλεπτα την σεξουαλική πράξη, και αφού χαλαρώσετε να προσπαθήσετε να φέρετε ξανά τον εαυτό σας σ’ αυτή την κατάσταση.

Μέθοδος συμπίεσης

Όταν φτάσει η στιγμή να ολοκληρώσετε, βάλτε τη σύντροφό σας να αγγίξει τους πυελικούς μυς ή κάντε το μόνοι σας. Έτσι θα εμποδίσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Προφυλακτικά με βενζοκαΐνη

Τα προφυλακτικά με βενζοκαϊνη  καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση και να παρατείνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις