Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παραδέχτηκε δημόσια το τέλος και την οικονομική του κατάσταση ο Λιανός (vid)
LIFESTYLE

Παραδέχτηκε δημόσια το τέλος και την οικονομική του κατάσταση ο Λιανός (vid)

Ο χωρισμός του έχει γίνει γνωστός τον περασμένο μήνα, αν και τα σενάρια υπήρχαν καιρό πριν. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του δεν τον επιβεβαίωναν δημόσια. Ο Γιώργο Λιανός,  χώρισε από την Ανθή Ανδροτσάκη και το πρώην ζευγάρι τώρα όσο ποτέ, κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική του […]

Ο χωρισμός του έχει γίνει γνωστός τον περασμένο μήνα, αν και τα σενάρια υπήρχαν καιρό πριν. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του δεν τον επιβεβαίωναν δημόσια.

Ο Γιώργο Λιανός,  χώρισε από την Ανθή Ανδροτσάκη και το πρώην ζευγάρι τώρα όσο ποτέ, κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Happy Day στην οποία παραδέχτηκε πρώτη φορά τον χωρισμό του.

«Αυτή τη στιγμή μου κάνει καλό το να δουλεύω. Από εκεί και πέρα αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν και όπου πάει. Και έπεσα και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου και εξακολουθώ να αγαπώ. Το ότι έλειπα σαν μουσικός, υπήρξε πρόβλημα αλλά από την άλλη είναι και οι υποχρεώσεις… Δεν είμαι καλά οικονομικά», ανέφερε.

Τέλος, είπε: «Και το διαζύγιο είναι μέσα στην ζωή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις