Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παντρεύτηκε ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

Παντρεύτηκε ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου

  Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παίρνει διαζύγιο, αλλά ο γιος του ανέβηκε πριν μερικές ημέρες τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως αναφέρει η Espresso, ο πολιτικός μηχανικός Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό και μούσα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, Ιωάννα Παλαιοπάνου. Ο γάμος έγινε στις 23 Οκτωβρίου, σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη […]

 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παίρνει διαζύγιο, αλλά ο γιος του ανέβηκε πριν μερικές ημέρες τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο πολιτικός μηχανικός Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό και μούσα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, Ιωάννα Παλαιοπάνου.

Ο γάμος έγινε στις 23 Οκτωβρίου, σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, χωρίς πολλούς καλεσμένους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην τόσο σημαντική για το ζευγάρι μέρα έλαμψε δια της απουσίας του ο πατέρας του γαμπρού Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο λόγος είναι η Βίκυ Σταμάτη, η οποία βρίσκεται σε «κόντρα» με την κόρη του πρώην υπουργού και αδελφή του γαμπρού, Αρετή Τσοχατζοπούλου και δεν ήθελε να τη συναντήσει.

Ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος για τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη με την οποία έχουν μια κόρη την Κιάρα η οποία εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα έχει περπατήσει σε επίδειξη του Βασίλη Ζούλια.

Η Ιωάννα Παλαιοπάνου κατάγεται από το χωριό Ρίγανη της Αιτολωακαρνανίας και έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του MEGA “H εκδίκηση της ξανθιάς”, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ως Γερμανίδα αξιωματικός στην ταινία του Μανούσου Μανουσάκη “Ουζερί Τσιτσάνης”. Επίσης έχει συμμετάσχει στα : «Οίκος αντοχής» και «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha και «Για την Αννα» και «Amore Mio» στον ΑΝΤ1.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις