Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτή είναι η βασική πεντάδα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η βασική πεντάδα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Η βασική πεντάδα που θεωρείται ότι θα κατέβει σίγουρα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι: Βαρδινογιάννης για το STAR, Κυριακού για τον ΑΝΤ1, Αλαφούζος για τον ΣΚΑΙ, Κοντομηνάς για τον ALPHA και Σαββίδης για το ΕΨΙΛΟΝ. Από κει και πέρα παραμένουν δυο ακόμη άδειες που είναι άγνωστο προς το παρόν, αν θα τις διεκδικήσει […]

Η βασική πεντάδα που θεωρείται ότι θα κατέβει σίγουρα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι: Βαρδινογιάννης για το STAR, Κυριακού για τον ΑΝΤ1, Αλαφούζος για τον ΣΚΑΙ, Κοντομηνάς για τον ALPHA και Σαββίδης για το ΕΨΙΛΟΝ.

Από κει και πέρα παραμένουν δυο ακόμη άδειες που είναι άγνωστο προς το παρόν, αν θα τις διεκδικήσει κάποιο νέο σχήμα ή κάποιος από τους Έλληνες επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα media.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης που είχαν ενδιαφερθεί, είναι άγνωστο για την ώρα τι θα κάνουν.

Επιπλέον η αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης της 24Media Δημήτρης Μάρης έχει κατοχυρώσει τίτλους για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού φανερώνει το ενδιαφέρον του για το χώρο.

Παρόλα αυτά μεγάλο ερώτημα παραμένει η κατάσταση στο MEGA και ταυτόχρονα η πρόθεση των μετόχων του για το αν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία σε περίπτωση που κάποια άδεια μείνει ελεύθερη.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις