Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “έκρηξη” Τσίπρα και τα “κάτσε κάτω” στον Αυγενάκη (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “έκρηξη” Τσίπρα και τα “κάτσε κάτω” στον Αυγενάκη (vid)

Σοβαρές εντάσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ασφάλεια στη Βουλή, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στo δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», που εμφανίζει τον Λ.Αυγενάκη να συνομιλεί με καταδικασθέντες ποινικούς. Περιγράφοντας το δημοσίευμα, από τα κυβερνητικά έδρανα ο πρωθυπουργός διεκόπη από τις σφοδρές αντιδράσεις του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος […]

Σοβαρές εντάσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ασφάλεια στη Βουλή, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στo δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», που εμφανίζει τον Λ.Αυγενάκη να συνομιλεί με καταδικασθέντες ποινικούς.

Περιγράφοντας το δημοσίευμα, από τα κυβερνητικά έδρανα ο πρωθυπουργός διεκόπη από τις σφοδρές αντιδράσεις του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος φώναζε και χειρονομούσε.

Αποτέλεσμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας να του απευθυνθεί σε έντονο ύφος λέγοντας «Κάτσε κάτω τώρα εσύ, κάτσε κάτω».

Στη συνέχεια παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης,  οποίος ενημέρωσε τον Λ. Αυγενάκη πως αυτά που λέει δεν γράφονται στα πρακτικά, προτείνοντάς του, αν θέλει, να κάνει δηλώσεις έξω, στον Τύπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις