Το χτύπημα που ετοίμαζαν οι εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου- Τρομακτικά τα ευρήματα στο σπίτι (pics)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το χτύπημα που ετοίμαζαν οι εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου- Τρομακτικά τα ευρήματα στο σπίτι (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Νέους δρόμους στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, ανοίγουν τα τρομακτικά ευρήματα από πλευράς βαρέως οπλισμού και ειδών μεταμφίεσης, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπου μέχρι πρότινος έμενε ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Καλάσνικοφ, χειροβομβίδα, εκρηκτικά, φόρμες αστυνομικών, περούκα Ένα καλάσνικοφ,  πιστόλι, σφαίρες, χειροβομβίδα, φόρμες με το λογότυπο της […]

02.11.2017 | 15:01

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νέους δρόμους στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, ανοίγουν τα τρομακτικά ευρήματα από πλευράς βαρέως οπλισμού και ειδών μεταμφίεσης, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπου μέχρι πρότινος έμενε ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Καλάσνικοφ, χειροβομβίδα, εκρηκτικά, φόρμες αστυνομικών, περούκα

Ένα καλάσνικοφ,  πιστόλι, σφαίρες, χειροβομβίδα, φόρμες με το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας, καπελάκι επίσης με λογότυπο της ΕΛ.ΑΣ και μία περούκα είναι τα  ευρήματα του τρομακτικού οπλοστασίου, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ήδη, ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής,  επιχειρούν να «διαβάσουν» πίσω από τα ευρήματα και να απαντήσουν σε δύο καυτά ερωτηματικά.

Θα εμφανίζονταν ντυμένοι αστυνομικοί

Εάν και που έχουν χρησιμοποιηθεί ο οπλισμός και τα είδη μεταμφίεσης, αν δηλαδή έχουν εμφανιστεί οι κοινοί κακοποιοί σε ληστείες η άλλες παράνομες ενέργειες ντυμένοι αστυνομικοί, παραπλανώντας  τους πάντες για να πλησιάσουν το στόχο τους, η προετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα με βαρύ οπλισμό, όπου τα μέλη της συμμορίας θα εμφανίζονταν ντυμένοι αστυνομικοί.

Χρηματαποστολή ή και «απαγωγή» κρατουμένων

Σε πρώτη προσέγγιση τέτοιοι στόχοι κατά την Αστυνομία θα μπορούσε να ήταν χρηματαποστολή τράπεζας με θωρακισμένο αυτοκίνητο, οποιοσδήποτε άλλος «δύσκολος» στόχος, ενώ υποψιάζονται ακόμη και επίθεση σε φυλακές η κατά τη διάρκεια μεταγωγής συμπατριωτών τους εγκλείστων στις φυλακές για την απελευθέρωσή τους.

Έμεναν εκεί μέχρι τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Όπως προέκυψε, οι δολοφόνοι του  Μιχάλη Ζαφειρόπουλου,   διέμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι και τη διάπραξη του εγκλήματος, οπότε αναγκάστηκαν να διαφύγουν, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Στο διαμέρισμα αυτό,  συνελήφθη ο συγκάτοικός τους, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την κατηγορία της οπλοκατοχής.

Exit mobile version