Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η συνέντευξη τύπου της Μίλαν ενόψει ΑΕΚ…δεν ήταν όπως τις άλλες!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η συνέντευξη τύπου της Μίλαν ενόψει ΑΕΚ…δεν ήταν όπως τις άλλες!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Μίλαν και του προπονητή τους, δεν είναι καθόλου καλό, και αυτές οι “σκιές” είχαν αρχίσει να φαίνονται ύστερα από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Πλέον, αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τους […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Μίλαν και του προπονητή τους, δεν είναι καθόλου καλό, και αυτές οι “σκιές” είχαν αρχίσει να φαίνονται ύστερα από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Πλέον, αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League, εκεί όπου την ομάδα εκπροσώπησε ο Μοντολίβο, μαζί με τον προπονητή του, Βιντσένζο Μοντέλα.

Ο 32χρονος μέσος, είχε παράπονα για το χρόνο συμμετοχής του, τα οποία αποφάσισε να εκφράσει μπροστά στις κάμερες.

Ο διεθνής Ιταλός ανέφερε: «Πρέπει να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να αποδώσω το καλύτερο. Αυτός θα αποφασίσει για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ. Εγώ μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να τον πείσω να με ξεκινάει βασικό. Δεν έχω παίξει αρκετά τελευταία και ήλπιζα να έχω περισσότερες ευκαιρίες. Είναι όμως νόμιμες οι επιλογές του προπονητή.

Αν δεν διαλέγει εμένα σημαίνει ότι υπάρχουν παίκτες σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με εμένα. Η μόνη λύση είναι να δουλέψω σκληρά και να του αποδείξω ότι κάνει λάθος που δεν με επιλέγει. Η δουλειά μου είναι να πείσω τον προπονητή ότι είμαι καλή επιλογή. Αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Μοντέλα, ο οποίος απάντησε: «Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ίδια άποψη με τους προπονητές. Προέρχεται από τραυματισμό, αλλά είχε τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Τα ματς είναι πολλά, οπότε πρέπει να κάνω αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και του απέδειξα ότι τον υπολογίζω».

Ο Μοντολίβο σχολίασε: «Υπάρχουν αυτές οι αρνητικές στιγμές σε μια ομάδα. Όσα γράφτηκαν και διάβασα δεν είναι αλήθεια. Μιλάω με τον προπονητή και αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν περίεργο αν δεν έλεγα ότι είμαι ανικανοποίητος. Δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν παίζω και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω για να παίζω περισσότερο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις