Παραίτηση- σοκ του Φάλον, μετά την καταγγελία δημοσιογράφου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραίτηση- σοκ του Φάλον, μετά την καταγγελία δημοσιογράφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την ώρα που και η πολιτική ζωή της Βρετανίας συγκλονίζεται από κατηγορίες και αποκαλύψεις για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης, ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μέι, Μάικλ Φάλον, ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά την αποκάλυψη ότι είχε αγγίξει το πόδι μιας δημοσιογράφου. Ο Φάλον παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο. To περιστατικό συνέβη πριν […]

02.11.2017 | 07:59

Την ώρα που και η πολιτική ζωή της Βρετανίας συγκλονίζεται από κατηγορίες και αποκαλύψεις για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης, ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μέι, Μάικλ Φάλον, ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά την αποκάλυψη ότι είχε αγγίξει το πόδι μιας δημοσιογράφου.

Ο Φάλον παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο.

To περιστατικό συνέβη πριν από 15 χρόνια στη διάρκεια δείπνου και ότι η δημοσιογράφος το είχε καταγγείλει εξαρχής, χωρίς, πάντως, να ονοματίζει τον Φάλον ως δράστη.

Εντωμεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο Φάλον παραδέχθηκε το ατόπημά του, η Τερέζα Μέι δεν προτίθεται να τον στείλει για κομματικό πειθαρχικό έλεγχο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανασχηματισμός της κυβέρνησης αλλά απλή αντικατάσταση του υπουργού.

 

Exit mobile version