Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παραίτηση- σοκ του Φάλον, μετά την καταγγελία δημοσιογράφου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραίτηση- σοκ του Φάλον, μετά την καταγγελία δημοσιογράφου

Την ώρα που και η πολιτική ζωή της Βρετανίας συγκλονίζεται από κατηγορίες και αποκαλύψεις για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης, ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μέι, Μάικλ Φάλον, ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά την αποκάλυψη ότι είχε αγγίξει το πόδι μιας δημοσιογράφου. Ο Φάλον παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο. To περιστατικό συνέβη πριν […]

Την ώρα που και η πολιτική ζωή της Βρετανίας συγκλονίζεται από κατηγορίες και αποκαλύψεις για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης, ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μέι, Μάικλ Φάλον, ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά την αποκάλυψη ότι είχε αγγίξει το πόδι μιας δημοσιογράφου.

Ο Φάλον παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο.

To περιστατικό συνέβη πριν από 15 χρόνια στη διάρκεια δείπνου και ότι η δημοσιογράφος το είχε καταγγείλει εξαρχής, χωρίς, πάντως, να ονοματίζει τον Φάλον ως δράστη.

Εντωμεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο Φάλον παραδέχθηκε το ατόπημά του, η Τερέζα Μέι δεν προτίθεται να τον στείλει για κομματικό πειθαρχικό έλεγχο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανασχηματισμός της κυβέρνησης αλλά απλή αντικατάσταση του υπουργού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις