Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανακηρύχθηκε η γυναίκα της χρονιάς για το 2017
LIFESTYLE

Ανακηρύχθηκε η γυναίκα της χρονιάς για το 2017

Τι κι αν χώρισε, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες; To 2017 είναι σίγουρα η χρονιά της Selena Gomez. Μετά το χωρισμό της από τον The Weeknd, η ποπ σταρ πήρε μια ευχάριστη είδηση από το περιοδικό Billboard. Συγκεκριμένα, την Τρίτη ανακήρυξε ότι θα είναι η Γυναίκα της χρονιάς για το 2017, βράβευση που θα της […]

Τι κι αν χώρισε, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες; To 2017 είναι σίγουρα η χρονιά της Selena Gomez.

Μετά το χωρισμό της από τον The Weeknd, η ποπ σταρ πήρε μια ευχάριστη είδηση από το περιοδικό Billboard.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ανακήρυξε ότι θα είναι η Γυναίκα της χρονιάς για το 2017, βράβευση που θα της γίνει όχι μόνο για τις συνεχείς μουσικές της επιτυχίες (Wolves, Bad Liar, Fetish) αλλά και για το ότι η ίδια αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για όλα τα σημερινά κορίτσια (ως πρέσβειρα της UNICEF, όταν συγκέντρωσε χρήματα για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Alliance for Lupus Research αλλά και μέσα από την περιπέτεια υγείας της που κατάφερε να βγει δυνατή).

«Η Selena όχι μόνο εκτοξεύεται στα charts αλλά εμπνέει όλες τις γυναίκες να παραμένουν αυθεντικές και να μη φοβούνται να υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Η ίδια δεν φοβάται ποτέ να στηρίξει τη γνώμη της ενώ μέσα απο τη δουλειά της προσπαθεί πάντα να βοηθάει τους άλλους. Είναι τιμή μας να είναι η Γυναίκα της Χρονιάς για το 2017!», δήλωσε ο πρόεδρος του Billboard, John Samato.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις