Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσοχατζόπουλος- Σταμάτη: Της μιλούσε στο Εφετείο κι εκείνη ούτε που τον κοίταξε
ΕΛΛΑΔΑ

Τσοχατζόπουλος- Σταμάτη: Της μιλούσε στο Εφετείο κι εκείνη ούτε που τον κοίταξε

Οριστικό φαίνεται ότι είναι το ρήγμα στις σχέσεις της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Εφετείο. Μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, η Βίκυ Σταμάτη επιδίωξε να αποφύγει κάθε επαφή με το σύζυγό της και μάλιστα, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος την πλησίασε για να […]

Οριστικό φαίνεται ότι είναι το ρήγμα στις σχέσεις της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Εφετείο.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, η Βίκυ Σταμάτη επιδίωξε να αποφύγει κάθε επαφή με το σύζυγό της και μάλιστα, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος την πλησίασε για να της μιλήσει, αρνήθηκε να ανταλλάξει έστω και μερικές λέξεις μαζί του.

Η κ. Σταμάτη υποστήριξε νωρίτερα ότι θεωρεί ότι διώκεται λόγω του συζύγου της και ότι προχωρεί σε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος το πληροφορήθηκε στο δικαστήριο.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Εκείνη την ώρα η συνεδρίαση είχε διακοπεί και κάθισε λίγο πιο πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, που χθες Τρίτη έμαθε ότι πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει ποινή 19 ετών για μίζες από τα προγράμματα των γερμανικών υποβρυχίων και των ρωσικών αντιαεροπορικών Tor-M1, γύρισε, κοίταξε την Βίκυ Σταμάτη και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει.

Εκείνη καθόταν σιωπηλή χωρίς να του δώσει καμία απάντηση.

Μάλιστα την ώρα που ο Τσοχατζόπουλος της μιλούσε έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει. Στη συνέχεια η Βίκυ Σταμάτη αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί και απόψε το βράδυ αναμένεται να διανυκτερεύσει στο μεταγωγών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις