Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Το αιματηρό επεισόδιο της Καλλιθέας “φωτίζει” την δολοφονία Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αιματηρό επεισόδιο της Καλλιθέας “φωτίζει” την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Του Πέτρου Καρσιώτη Μέσα από μια αιματηρή επίθεση με 32άρι περίστροφο κατά δύο Αλβανών στην Καλλιθέα, στις 20 Σεπτεμβρίου από έναν μαυροντυμένο άνδρα, φαίνεται ότι ξετυλίγεται η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, δολοφονία που συντάραξε τον δικηγορικό, δικαστικό κόσμο της χώρας. Στοιχεία θέλουν τον μαυροντυμένο της Καλλιθέας να πυροβόλησε τον Ζαφειρόπουλο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα από μια αιματηρή επίθεση με 32άρι περίστροφο κατά δύο Αλβανών στην Καλλιθέα, στις 20 Σεπτεμβρίου από έναν μαυροντυμένο άνδρα, φαίνεται ότι ξετυλίγεται η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, δολοφονία που συντάραξε τον δικηγορικό, δικαστικό κόσμο της χώρας.

Στοιχεία θέλουν τον μαυροντυμένο της Καλλιθέας να πυροβόλησε τον Ζαφειρόπουλο

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θέλουν τον μαυροντυμένο άνδρα, που πυροβόλησε εκείνο το βράδυ δύο Αλβανούς που κάθονταν στο παγκάκι, στην πλατεία Δαβάκη και συζητούσαν, να είναι ο ίδιος με αυτόν που πυροβόλησε τότε και τα δύο άτομα, τα οποία κατέληξαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο.

Έτσι συνέβη και με τη δολοφονία του δικηγόρου

Οι πυροβολισμοί, είχαν ριχτεί τότε με 32άρι όπλο, δηλαδή μικρού διαμετρήματος, όπως συνέβη και στην δολοφονία του δικηγόρου.

Ήταν, υπενθυμίζεται από τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εκδοχή ότι οι δύο που έκλεισαν το μοιραίο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ήθελαν να τον πιέσουν με εκφοβισμό για κάποια υπόθεση τρίτων και όχι να τον σκοτώσουν.

Οι περίοικοι άκουσαν τότε πυροβολισμούς μέσα στη νύχτα

Τότε, είχαν τηλεφωνήσει κάτοικοι της περιοχής στην Αστυνομία ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Όταν έφθασαν εκεί, αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτους δύο Αλβανούς, 22 και 27 χρόνων.

Περισυνέλεξαν κάλυκες από το παγκάκι

Στο παγκάκι βρήκαν και περισυνέλεξαν επίσης τρεις κάλυκες από 32άρι πιστόλι.

Από τότε οι αστυνομικοί έλεγαν ότι το διαμέτρημα του όπλου και ο τρόπος δράσης δημιουργούσαν πολλά ερωτηματικά.

Δεν έγινε γνωστό αν ρίχτηκαν οι σφαίρες από το ίδιο πιστόλι

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει γνωστό αν οι σφαίρες στο παγκάκι της πλατείας Δαβάκη, κατά των δύο Αλβανών, ρίχτηκαν με το ίδιο ακριβώς πιστόλι.

Φάνηκε τότε οι διαφορές που οδήγησαν τον μαυροντυμένο πιστολέρο στην επίθεση να είχαν να κάνουν με ναρκωτικά.

Που σημαίνει ότι τα θύματα, άνθρωποι φιλήσυχοι, όπως περιγράφηκαν τότε, να γνώριζαν τον ένοπλο.

Στην περιοχή της Καλλιθέας είχαν στραφεί οι έρευνες εδώ και μέρες

Το θέμα είναι ότι στην περιοχή της Καλλιθέας στράφηκε εδώ και ημέρες η έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας και στις σχέσεις παρανόμων που είχαν κάνει χρήση όπλων με έγκλειστους ποινικούς, από τους οποίους και προήλθε η εντολή εκφοβισμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι εμπλεκόμενοι με την αιματηρή επίθεση του Μικρολίμανου

Έτσι, από τις φυλακές μεταφέρθηκαν για εξέταση στη ΓΑΔΑ τρεις Αλβανοί, οι οποίοι μεταξύ των άλλων είχαν και εμπλοκή στην αιματηρή επίθεση του Μικρολίμανου, όταν ο Αλβανός Μπάκο άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ κατά ενός κλαμπ μέσα στο οποίο διασκέδαζαν παιδιά!

Κρυβόταν σε καταυλισμό τσιγγάνων στην Αχαΐα

Γεγονός είναι ότι ο 32χρονος, που προσήχθη στην ασφάλεια από την Αχαΐα όπου κρυβόταν και εξεταζόταν όλη νύχτα η συμμετοχή του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, κρυβόταν σε  έναν καταυλισμό τσιγγάνων και επικοινωνούσε με γυναίκα στην Αλβανία, προετοιμάζοντας τη διαφυγή του από τη χώρα είτε για τη χώρα αυτή είτε για Ιταλία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν και άκουσαν τις συνομιλίες του που γίνονταν σε μια αλβανό τσιγγάνικη διάλεκτο την οποία δεν μπορούσαν να κατανοήσουν.

Άκουσαν τις συνομιλίες και κατάλαβαν πολλά

Βρήκαν όμως έναν μεταφραστή ο οποίος άκουσε και έτσι έγινε αντιληπτό ότι ο 32χρονος μιλούσε για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Ποιοι έστειλαν τους «ενοικιαζόμενους» πιστολέρο στον Ζαφειρόπουλο

Έτσι τώρα αναζητείται και ο δεύτερος συνεργός του αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί που έστειλαν τους δύο Αλβανούς ως «ενοικιαζόμενους» μπράβους τουλάχιστον να πιέσουν και να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για υπόθεση που χειριζόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις