Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οκτώ αντρικά tips, για να πάρεις τους πόντους που σου λείπουν
PLUS

Οκτώ αντρικά tips, για να πάρεις τους πόντους που σου λείπουν

Στην εποχή μας βλέπουμε τις γυναίκες να προτιμούν για σχέση άντρες ψηλότερους από αυτές κατά 10-15 εκατοστά τουλάχιστον. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από μία έρευνα που έγινε στην Ολλανδία. Ο μέσος όρος ύψους των γυναικών στην Ελλάδα είναι 1,65. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το μέσος όρος που ζητάνε οι γυναίκες από το ύψος των αντρών είναι περίπου […]

Στην εποχή μας βλέπουμε τις γυναίκες να προτιμούν για σχέση άντρες ψηλότερους από αυτές κατά 10-15 εκατοστά τουλάχιστον. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από μία έρευνα που έγινε στην Ολλανδία. Ο μέσος όρος ύψους των γυναικών στην Ελλάδα είναι 1,65. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το μέσος όρος που ζητάνε οι γυναίκες από το ύψος των αντρών είναι περίπου στο 1,80.

Αυτό κάνει τους άντρες με λιγότερο ύψος να έχουν ένα μειονέκτημα από τους πιο ψηλούς. Δεν είναι όμως το παν να έχεις ύψος. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να γίνεις ελκυστικός σε μία γυναίκα

Μην φοράς πολλά χρώματα μαζί

Στην ουσία όταν φοράμε ρούχα με διαφορετικά χρώματα τραβάνε μεν το βλέμμα του άλλου, αλλά σταματάει σε κάθε σημείο που αλλάζει το χρώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βλέπουν συνεχόμενα το σώμα σου, αλλά με κενά, πράγμα που στο μυαλό τους δημιουργεί την ψευδαίσθηση του μικρού μήκους.

Όταν όμως φοράς ρούχα που έχουν πάνω – κάτω το ίδιο χρώμα, ακόμη και αν η απόχρωση δεν είναι ακριβώς ίδια κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλό. Πόσο μάλλον αν επιλέξεις σκούρα χρώματα.

Φόρα κάθετες ρίγες

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πως οι κάθετες ρίγες είναι αυτές που αδυνατίζουν, ενώ οι οριζόντιες σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ογκώδης. Το ίδιο ισχύει και για το ύψος.

Αν φαίνεσαι πιο αδύνατος αυτομάτως θα δείχνεις και πιο ψηλός, πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει όταν τα ρούχα σου σε παχαίνουν.

Μην φοράς φαρδιά ρούχα

Όσο πιο φαρδιά είναι τα ρούχα σου, τόσα περισσότερα κιλά σου προσδίδουν. Άρα επανερχόμαστε στο προηγούμενο tip. Όσο πιο εφαρμοστά είναι το κομμάτια που φοράς και κυρίως τα παντελόνια σου, τόσο το καλύτερο.

Τα εφαρμοστά παντελόνια κάνουν δουλειά.

Φόρα μπλουζάκια και πουκάμισα με έντονες λεπτομέρειες

Βασικά αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, είναι πως αν θέλεις να φορέσεις κάτι που θα τραβήξεις τα βλέμματα, θα πρέπει να βρίσκεται στο πάνω μέρος ώστε να φωτίζεται το πρόσωπο σου και να μην σταματάει το βλέμμα στα πόδια.

Μπορείς να επιλέξεις μια γραβάτα με έντονα χρώματα ή σχέδια ή ακόμη καλύτερα ένα πουκάμισο, το οποίο θα δημιουργεί διχρωμία στα κουμπιά ή στο εσωτερικό από το κολάρο.

Μην φοράς καπέλα

Το καπέλο θα είναι σαν να σε σταματάει σε αυτό το σημείο και θα δίνει την αίσθηση ότι πιέζεται το σώμα σου προς τα κάτω. Αν επιμένεις, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις το πιο στυλ σου ταιριάζει και το καπέλο σου να είναι απλό και χωρίς πολλές υπερβολές.

Επέλεξε το σωστό μέγεθος

Θα πρέπει να φροντίσεις τα σακάκια και τα μπουφάν σου να μην είναι πολύ μακριά, αλλά ούτε και κοντά. Το ιδανικό σημείο είναι λίγο κάτω από τους γλουτούς σου. Επίσης, τα σακάκια και οι ζακέτες δεν θα πρέπει να έχουν περισσότερα από τρία κουμπιά γιατί θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται σύντομο προς τα επάνω.

Επέλεξε τα σωστά παντελόνια

Θα πρέπει σίγουρα να είναι εφαρμοστά, δεν είναι όμως μόνο αυτό. Δεν θα πρέπει να τα ανεβάζεις πολύ ψηλά, το κατάλληλο σημείο είναι ακριβώς πάνω από τους γοφούς σου. Άρα θα πρέπει να αποφεύγεις τα χαμηλά παντελόνια, καθώς κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά.

Επίσης, θα πρέπει να πέφτει επάνω στα παπούτσια σου ώστε να τα καλύπτει λίγο περισσότερο από την μέση και ίσα ίσα να μην φαίνονται οι κάλτσες σου. Έτσι θα υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι συνεχίζονται τα πόδια σου.

Κούρεψε κοντά τα μαλλιά σου

Κατά κανόνα τα κοντά μαλλιά δείχνουν πιο ελκυστικά στους κοντούς άνδρες. Μπορείς να καταλάβεις τον λόγο, μιας και τα μακριά μαλλιά καλύπτουν τον λαιμό και τους ώμους, κάνοντας το κεφάλι και το σώμα σου να δείχνουν ένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις