Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στο σπίτι του τρόμου μεγάλωσε ο Σπέισι: Πατέρας ναζί, βιασμοί και μίσος (pics)
LIFESTYLE

Στο σπίτι του τρόμου μεγάλωσε ο Σπέισι: Πατέρας ναζί, βιασμοί και μίσος (pics)

Μυστικά από την οικογενειακή ζωή του Κέβιν Σπέισι βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις καταγγελίες ότι ο ηθοποιός παρενόχλησε σεξουαλικά τον Άντονι Ραπ όταν ο δεύτερος ήταν 14 ετών. Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι, Τόμας Τζόφρι Φλάουερ, ήταν ναζί, είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει στον Αδόλφο Χίτλερ και βίαζε τον 62χρονο σήμερα, Ράνταλ Φλάουερ, αδερφό […]

Μυστικά από την οικογενειακή ζωή του Κέβιν Σπέισι βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις καταγγελίες ότι ο ηθοποιός παρενόχλησε σεξουαλικά τον Άντονι Ραπ όταν ο δεύτερος ήταν 14 ετών.

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι, Τόμας Τζόφρι Φλάουερ, ήταν ναζί, είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει στον Αδόλφο Χίτλερ και βίαζε τον 62χρονο σήμερα, Ράνταλ Φλάουερ, αδερφό του Σπέισι, όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα τους γνώριζε τα πάντα.

«Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας, που δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει. Η δυστυχία ήταν διάχυτη. Ο Κέβιν προσπαθούσε να αποφύγει όλα όσα συνέβαιναν με το να κλείνεται σε έναν δικό του κόσμο, αποφεύγοντας κάθε συναίσθημα. Με τον καιρό έγινε πολύ ύπουλος και υπολογιστικός. Ήταν τόσο αποφασισμένος να αποφύγει το ξύλο και προσπαθούσε με τόση μανία να έχει άψογη συμπεριφορά που στο τέλος δεν έμεινε μέσα του κανένα συναίσθημα»,ανέφερε ο Ράνταλ για τον αδερφό του.

Ο Ράνταλ Φλάουερ, σωσίας του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός λιμουζίνων, δηλώνει ότι δεν έκανε παιδιά για να μην κληρονομήσουν το «γονίδιο του σεξουαλικού αρπακτικού» από τον πατέρα του. Στη συνέχεια, προσθέτει πως ο Κέβιν Σπέισι «δεν είχε αισθήματα» και πως στράφηκε στην υποκριτική ως «απόδραση» από τα προβλήματα στο σπίτι.

Αποκαλούσαν όπως λέει τον πατέρα τους «τέρας» γιατί τον βίαζε και τους φερόταν άσχημα. Συνδέει έτσι τα όσα κατηγορείται ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι με την ταραγμένη του ανατροφή, κάνοντας λόγο για «αποκρουστικές» αποκαλύψεις.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τον Κέβιν Σπέισι ως «άδειο σκάφος» που δεν είχε ποτέ πραγματική σχέση με κανέναν άλλο εκτός από τη μητέρα του. «Κανείς από εμάς δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σωστά με τέτοιους κατεστραμμένους γονείς. Έκανε τρεις γάμους και είχα 40 σχέσεις», τόνισε.

Οι ξυλοδαρμοί και οι βιασμοί δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για τα παιδιά της οικογένειας, που ζούσαν σαν έγκλειστοι σε φυλακή. Δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καν φιλίες στον έξω κόσμο, αφού μετακόμιζαν κάθε μερικούς μήνες και απαγορευόταν να προσκαλέσουν οποιοδήποτε παιδί σπίτι τους, αφού ο πατέρας τους φοβόταν ότι οι επισκέπτες μπορεί να αποκάλυπταν το πορνογραφικό υλικό που υπήρχε διασκορπισμένο στο σπίτι τους. Ακόμα και το μεσημεριανό γεύμα ήταν βασανιστήριο για τα παιδιά της οικογένειας, αφού ήταν η ώρα που έπρεπε να ακούνε τα μακροσκελή λογύδρια του πατέρα τους για την «ανωτερότητα της λευκής φυλής» και τις συνωμοσίες των Εβραίων.

Η σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του Ράνταλ ξεκίνησε όταν ήταν 12 ετών. Ο πατέρας του τον κάλεσε στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι ήθελε να τον διδάξει μερικά πράγματα για το σεξ. Στη συνέχεια του ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να τον χαϊδεύει.

Το αγόρι έβαλε τότε τις φωνές καλώντας τη μητέρα του και εκείνη έτρεξε στην πόρτα, ωστόσο ο πατέρας του είχε ήδη προλάβει να κλειδώσει και να του κλείσει το στόμα. Μετά από λίγη ώρα, άκουσε τα βήματα της μητέρα του να απομακρύνονται ηττημένα. «Ξαφνικά σταμάτησε να χτυπάει την πόρτα και απλά έφυγε. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ τόση εγκατάλειψη. Ο πατέρας μου ξεκίνησε να με βιάζει. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της εφηβείας μου».

Τα δύο αδέρφια σήμερα δεν έχουν σχέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις