Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε μήνυμα με το αίμα στο στήθος της (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε μήνυμα με το αίμα στο στήθος της (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια από τις πιο αποτρόπαιες υποθέσεις ανθρωποκτονίας αναβίωσε στο δικαστήριο, όπου ένας άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τον σαδιστικό φόνο της συντρόφου του. Ο άνδρας στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα της στο στήθος της την ανατριχιαστική φράση «Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό μου». Ο 40χρονος Κρεγκ Ο’ Σάλιβαν, […]

31.10.2017 | 19:06

Μια από τις πιο αποτρόπαιες υποθέσεις ανθρωποκτονίας αναβίωσε στο δικαστήριο, όπου ένας άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τον σαδιστικό φόνο της συντρόφου του.

Ο άνδρας στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα της στο στήθος της την ανατριχιαστική φράση «Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό μου».

Ο 40χρονος Κρεγκ Ο’ Σάλιβαν, σύμφωνα με την αστυνομία, δολοφόνησε την 30χρονη φίλη του και μητέρα δύο παιδιών, Τζέμα Λίμινγκ, προκειμένου να τη ληστέψει και να κλέψει ποσότητα ναρκωτικών που η γυναίκα είχε λάβει τη μέρα της δολοφονίας της.

Ο Ο’ Σάλιβαν, μάλιστα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο ως «βίαιος και παρασιτικός», δεν σταμάτησε όμως εκεί: σύμφωνα με την αστυνομία αφού δολοφόνησε την Λίμινγκ, τοποθέτησε δύο κέρματα στα μάτια της και έγραψε στο μέτωπό της με τη μάσκαρά της τη φράση «χωρίς μυαλό».

Η αστυνομία εκτίμησε ότι ο Ο’ Σάλιβαν βεβήλωσε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ώστε να επικαλεστεί έστω και πρόσκαιρη απώλεια λογικής, αν συλληφθεί, ωστόσο, η προσπάθειά του να απαλλαγεί από ματωμένα ρούχα του θύματός του κατέστρεψε την προσπάθειά του

Από τις καταθέσεις των αστυνομικών αποκαλύφθηκε ότι ο Ο’ Σάλιβαν ήταν μαζί με την Λίμινγκ μόνο και μόνο επειδή εκείνη τον προμήθευε με ναρκωτικά.

Ο Ο’ Σάλιβαν θα μείνει στη φυλακή τουλάχιστον 17,5 χρόνια προτού αποκτήσει δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης.

Exit mobile version