Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έφοδος της ισπανικής πολιτοφυλακής στην έδρα της καταλανικής αστυνομίας
ΚΟΣΜΟΣ

Έφοδος της ισπανικής πολιτοφυλακής στην έδρα της καταλανικής αστυνομίας

Η ισπανική πολιτοφυλακή, σώμα αντίστοιχο της χωροφυλακής σε άλλες χώρες, πραγματοποίησε έρευνα, το πρωί της Τρίτης, στην έδρα της καταλανικής αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας για το απαγορευμένο από τη Μαδρίτη δημοψήφισμα αυτοδιάθεσης που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου και στιγματίσθηκε από αστυνομικές βιαιότητες. «Διεξάγουμε επιθεώρηση σχετική με τις επικοινωνίες των Mossos d’ Esquadra στη διάρκεια […]

Η ισπανική πολιτοφυλακή, σώμα αντίστοιχο της χωροφυλακής σε άλλες χώρες, πραγματοποίησε έρευνα, το πρωί της Τρίτης, στην έδρα της καταλανικής αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας για το απαγορευμένο από τη Μαδρίτη δημοψήφισμα αυτοδιάθεσης που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου και στιγματίσθηκε από αστυνομικές βιαιότητες.

«Διεξάγουμε επιθεώρηση σχετική με τις επικοινωνίες των Mossos d’ Esquadra στη διάρκεια της ημέρας του παράνομου δημοψηφίσματος της 1ης Οκτωβρίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της ισπανικής πολιτοφυλακής, διευκρινίζοντας ότι έρευνες διεξάγονται ταυτοχρόνως στην έδρα της καταλανικής αστυνομίας στο Σαμπαντέλ της Καταλονίας και αλλού.

Το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι, εξάλλου, θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 6 μ.μ.-7 μ.μ. ώρα Ελλάδος, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερήσια διάταξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις