Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεσπά σε λυγμούς η σύζυγος του “τζιχαντιστή” της Αλεξανδρούπολης: “Βοηθήστε μας” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά σε λυγμούς η σύζυγος του “τζιχαντιστή” της Αλεξανδρούπολης: “Βοηθήστε μας” (vid)

Ενώπιον της ανακρίτριας της Αλεξανδρούπολης κατέθεσε την Τρίτη η σύζυγος του 32χρονου Σύριου Σ.Α. που είχε συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος για συμμετοχή στον ISIS. Η 20χρονη ζήτησε τη βοήθεια του Θεού και των ανθρώπων, ώστε ο σύζυγος της να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει στην οικογένεια του. Η κατάθεση της ενώπιον της ανακρίτριας έγινε μετά […]

Ενώπιον της ανακρίτριας της Αλεξανδρούπολης κατέθεσε την Τρίτη η σύζυγος του 32χρονου Σύριου Σ.Α. που είχε συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος για συμμετοχή στον ISIS.

Η 20χρονη ζήτησε τη βοήθεια του Θεού και των ανθρώπων, ώστε ο σύζυγος της να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει στην οικογένεια του. Η κατάθεση της ενώπιον της ανακρίτριας έγινε μετά από σχετικό αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Όπως είπε η νεαρή, ο σύζυγος της υπήρξε μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού επειδή έχασε τα δύο του αδέρφια στον εμφύλιο της Συρίας.

Η 20χρονη κρατούσε στα χέρια της μία οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο της και ένα από τα παιδιά τους, ως τεκμήριο αθωότητας του 32χρονου, τον οποίο χαρακτήρισε σωστό οικογενειάρχη λέγοντας μάλιστα πως η κόρη τους είναι πολύ δεμένη μαζί του.

Η Ταγκρίντ είπε ακόμη ότι και η ίδια δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πως «δεν τρώει και δεν πίνει» μιας και ο συλληφθείς είναι ο μοναδικός δικός της άνθρωπος στην Ελλάδα, πέρα από τον ανήλικο αδερφό της.

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος του 32χρονου συλληφθέντος, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης της έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας που σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία του, οδήγησαν στην απόφαση μεταγωγής του στον Κορυδαλλό και το Ψυχιατρείο της φυλακής.

Όπως λέει η δικηγόρος, η καταγγελία περί άσκησης ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς του πελάτη της δεν ευσταθεί και ότι έγινε από υπάλληλο μίας ΜΚΟ, ο ρόλος της οποίας «δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς». Σημείωσε ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος του έναντι της συγκεκριμένης καταγγέλλουσας.

Παράλληλα αναμένεται η έκδοση της απόφασης ένστασης επί του εντάλματος προσωρινής κράτησης του κατηγορουμένου, που έχει καταθέσει η διηγόρος και με την οποία ζητά ουσιαστικά να αφεθεί ο πελάτης ελεύθερος ή έστω ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις