Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπουργός βάφτισε τον γιο του σε ιερό ναό… νεκροταφείου, για να μην τον δουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργός βάφτισε τον γιο του σε ιερό ναό… νεκροταφείου, για να μην τον δουν

Σε ιερό ναό που βρίσκεται σε νεκροταφείο βάφτισε το γιο του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, προφανώς για να αποφύγει τη δημοσιότητα, όπως γράφει η «Espresso». Έτσι, επέλεξε τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου του Νεκροταφείου Παπάγου. Το όνομα του υιού, Θωμάς. Όπως γράφει η εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε την εμφάνισή του στην εκκλησία με […]

Σε ιερό ναό που βρίσκεται σε νεκροταφείο βάφτισε το γιο του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, προφανώς για να αποφύγει τη δημοσιότητα, όπως γράφει η «Espresso».

Έτσι, επέλεξε τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου του Νεκροταφείου Παπάγου. Το όνομα του υιού, Θωμάς.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε την εμφάνισή του στην εκκλησία με ένα κουτί γλυκά για τα κεράσματα, ενώ ο νεοφώτιστος έκανε την εμφάνισή του στην αγκαλιά της μαμάς του Κωνσταντίνας Κιντώνη.

Η βάφτιση έγινε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο και μάλλον θα γραφτεί στα χρονικά, αφού όπως είπε και ο ιερέας του Ναού, τέτοιο μυστήριο στον συγκεκριμένο χώρο πρώτη φορά τελείται.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις