Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Θέμα χρόνου να βρεθούν οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου- Τι βρήκαν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Θέμα χρόνου να βρεθούν οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου- Τι βρήκαν οι Αρχές

Αισιόδοξοι ότι οι έρευνες γρήγορα θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι οι αστυνομικοί. Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, ενώ την τελευταία εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων […]

Αισιόδοξοι ότι οι έρευνες γρήγορα θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι οι αστυνομικοί.

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, ενώ την τελευταία εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Οι αστυνομικοί έχουν διπλό στόχο, να βρεθούν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί επισκέφθηκαν και εκβίασαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, κατόπιν εντολής που δόθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δράστες ωστόσο δεν πήραν κανένα μέτρο, προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και να μην αφήσουν αποτυπώματα και DNA.

Σχετικά με τα τρία αυτά πρόσωπα μάλιστα, ο «Ελεύθερος Τύπος» επικαλούμενος πληροφορίες αναφέρει ότι πρόσφατα είχαν εμπλακεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς. Ωστόσο, μετά την προσαγωγή τους, οι τρεις άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή τους στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από έφοδο σε σπίτι στην Καλλιθέα, βρέθηκαν όπλα και προσήχθη ένας άντρας ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για οπλοκατοχή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο προσαχθείς συνδέεται με κάποιους από τους υπόλοιπους προσαχθέντες και έχει απασχολήσει και αυτός σε υπόθεση πυροβολισμών.

Έτσι, οι αστυνομικοί, με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της και τις φυσικές παρακολουθήσεις, θεωρούν πως η εξιχνίαση είναι θέμα ημερών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις