Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παράκληση ΟΑΣΑ στο κοινό για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράκληση ΟΑΣΑ στο κοινό για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια

Ιδιαίτερη παράκληση στο επιβατικό κοινό για τη χρήση της διαδικασίας του ανοιχτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, ώστε να εκλείψουν οι ουρές στα εκδοτήρια απευθύνει με ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ.  Με την ευκαιρία, ο Οργανισμός ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση που έχουν επιδείξει, κατά τη διαδικασία μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και υπενθυμίζει […]

Ιδιαίτερη παράκληση στο επιβατικό κοινό για τη χρήση της διαδικασίας του ανοιχτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, ώστε να εκλείψουν οι ουρές στα εκδοτήρια απευθύνει με ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ.

 Με την ευκαιρία, ο Οργανισμός ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση που έχουν επιδείξει, κατά τη διαδικασία μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και υπενθυμίζει ότι η διαδικασία του ανοιχτού φακέλου αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017. Η σχετική δυνατότητα παρέχεται και στους φοιτητές.

Σημειώνεται ότι η παράδοση του ανοικτού φακέλου γίνεται σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις