Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κόντρα ΝΔ- Τζανακόπουλου για την σύλληψη του 29χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα ΝΔ- Τζανακόπουλου για την σύλληψη του 29χρονου

Αφορμή για νέα κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης έδωσαν τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για τις παγιδευμένες επιστολές που εστάλησαν στον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε […]

Αφορμή για νέα κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης έδωσαν τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για τις παγιδευμένες επιστολές που εστάλησαν στον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”», διερωτώμενος αν «τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;».

Απαντώντας στον κ. Τζανακόπουλο, η ΝΔ τόνισε ότι «η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της κυβέρνησης. Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις