Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πότε θα γίνουν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων για την Κεντροαριστερά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πότε θα γίνουν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων για την Κεντροαριστερά

H ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τις δύο τηλεμαχίες των υποψηφίων για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, η πρώτη τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο στούντιο της Κατεχάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 21:00 και η δεύτερη στις 6 Νοεμβρίου. […]

H ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τις δύο τηλεμαχίες των υποψηφίων για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, η πρώτη τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο στούντιο της Κατεχάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 21:00 και η δεύτερη στις 6 Νοεμβρίου.

Την τηλεμαχία θα συντονίζει η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ ερωτήσεις στους εννέα υποψήφιους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας: Ανδρέας Γιουρμετάκης (Λάρισα), Γιώργος Σαχίνης (Ηράκλειο), Γιώργος Σιμόπουλος (Λαμία), Φίλιου Στάγκου (Θεσσαλονίκη) και Κωνταντίνος Μάγνης (Πάτρα).

Η αρχισυνταξία είναι του Φώτη Καφαράκη, η σκηνοθεσία του Μανώλη Παπανικήτα και της Μαρίας Ανδρεαδέλη και η διεύθυνση παραγωγής της Αθηνάς Βάρσου και της Ξένιας Ατματζίδου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις