Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για την εκρηκτική κατάσταση στην Ισπανία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για την εκρηκτική κατάσταση στην Ισπανία

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ισπανία εκφράζει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ισπανίας και απορρίπτει μονομερείς ενέργειες που υπονομεύουν την ενότητα της χώρας. «Παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις στην Ισπανία και ελπίζουμε ότι θα αποκατασταθεί ο ειρηνικός και δημοκρατικός διάλογος το ταχύτερο […]

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ισπανία εκφράζει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ισπανίας και απορρίπτει μονομερείς ενέργειες που υπονομεύουν την ενότητα της χώρας.

«Παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις στην Ισπανία και ελπίζουμε ότι θα αποκατασταθεί ο ειρηνικός και δημοκρατικός διάλογος το ταχύτερο δυνατόν.

Η Ελλάδα υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ισπανίας και απορρίπτει μονομερείς ενέργειες που υπονομεύουν την ενότητα της χώρας και την αρχή του αμετάβλητου των συνόρων», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις