Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / H σέξι νεαρή κακοποιός που έγινε viral για το όπλο της (pics)
PLUS

H σέξι νεαρή κακοποιός που έγινε viral για το όπλο της (pics)

Στις γυναίκες αρέσει το ροζ και οι αποχρώσεις του κι αν νομίζετε πως ταιριάζει μόνο με τις πολύ αθώες και ρομαντικές, κάνετε λάθος. Υπάρχει μια γυναίκα, που θέλει το χρώμα, ακόμα και αν η «δουλειά» της είναι… κακοποιός! Μετά τον Tζέρεμι Μικς, ο οποίος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν η αστυνομία δημοσίευσε την φωτογραφία […]

Στις γυναίκες αρέσει το ροζ και οι αποχρώσεις του κι αν νομίζετε πως ταιριάζει μόνο με τις πολύ αθώες και ρομαντικές, κάνετε λάθος.

Υπάρχει μια γυναίκα, που θέλει το χρώμα, ακόμα και αν η «δουλειά» της είναι… κακοποιός!

Μετά τον Tζέρεμι Μικς, ο οποίος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν η αστυνομία δημοσίευσε την φωτογραφία από την σύλληψή του και ανακηρύχθηκε ως ο πιο «σέξι κατάδικος», ήρθε και η θηλυκή εκδοχή.

Ο Μικς, με τα εκφραστικά μπλε μάτια και τις γωνίες στο πρόσωπο, περπάτησε σε πασαρέλες και έβγαλε πολλά χρήματα λόγω της εμφάνισης του και της διασημότητας που έλαβε.

Τώρα σειρά έχει μια 20χρονη, η οποία έγινε επίσης γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο τρόπο.

Η  εμφάνιση της νεαρής Μιρέλα Πονς έχει τρελάνει τους πάντες με το σέξι βλέμμα της και τα πολυάριθμα τατουάζ της στο λαιμό (μερικά από αυτά λένε «η αγάπη είναι πόνος» και «ο πόνος είναι απόλαυση»).

Τη φωτογραφία της δημοσίευσε η αστυνομία της Καλιφόρνια, η οποία τραβήχτηκε μετά τη σύλληψή της.

Η 20χρονη φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας Tiny Rascal και κυκλοφορεί με ροζ όπλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις