Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηβασιλείου: “Ο Βερύκιος είχε την ατυχή έµπνευση να µε αποκαλέσει έτσι”
LIFESTYLE

Χατζηβασιλείου: “Ο Βερύκιος είχε την ατυχή έµπνευση να µε αποκαλέσει έτσι”

Για την απόφαση αλλαγής ώρας της εκπομπής, την αδικία που ένιωσε και την «ατυχή έμπνευση» του Δήμου Βερύκιου να την χαρακτηρίσει «προστατευόμενο είδος» μίλησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συντέντευξή της στην εφημερίδα RealNews. Όταν σας ανακοίνωσαν πως το «Πάμε Πακέτο» θα αλλάξει ηµέρα προβολής, νιώσατε αδικία; ∆εν το σκέφτηκα έτσι. […]

Για την απόφαση αλλαγής ώρας της εκπομπής, την αδικία που ένιωσε και την «ατυχή έμπνευση» του Δήμου Βερύκιου να την χαρακτηρίσει «προστατευόμενο είδος» μίλησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συντέντευξή της στην εφημερίδα RealNews.

Όταν σας ανακοίνωσαν πως το «Πάμε Πακέτο» θα αλλάξει ηµέρα προβολής, νιώσατε αδικία;

∆εν το σκέφτηκα έτσι. Σκέφτηκα πως το κανάλι µου χρειάζεται να ταχθώ σε αυτή την προσπάθεια στη συγκεκριµένη ηµέρα και θεώρησα ότι πρέπει να σταθώ έτσι όπως µε χρειάζονται. Υποτίθεται πως αυτοί που κάνουν το πρόγραµµα ξέρουν καλύτερα. ∆εν νοµίζω ότι κάποιος το έκανε µε κακή βούληση. ∆εν νοµίζω πως υπήρχε αρνητική πρόθεση σε αυτό και το λέω ειλικρινά, γι’ αυτό άλλωστε δεν έκανα δεύτερη συζήτηση. Από την πρώτη στιγµή είπα «ΟΚ». Για να µου το ζητάει το κανάλι µου, προφανώς εξυπηρετεί τη δοµή του προγράµµατος.

Σε πρόσφατες δηλώσεις σας είπατε πως είστε καλόβολος άνθρωπος.

Με ρώτησαν: «Είσαι καλόβολος άνθρωπος;». Και απάντησα πως προφανώς είµαι καλόβολος άνθρωπος αφού τα δέχτηκα όλα αυτά.

Ανεβάσατε και ένα στάτους στο Instagram που έλεγε «Τα εν οίκω… me n Dimo (Verikio). Προχωρώ γιατί συγχωρώ». Είχε να κάνει µε αυτά που είπε για σας ο ∆ήµος Βερύκιος;

Προφανώς. Είχε την ατυχή έµπνευση να µε αποκαλέσει προστατευόµενο είδος και σίγουρα δεν είµαι ούτε είδος, ούτε χρειάζοµαι προστασία. Ακούγεται κάπως αυτό, αλλά ο ∆ήµος είναι συνεργάτης, δεν κρατάω κακία. Το να πει και κάτι παραπάνω ο ∆ήµος, το λέει όχι γιατί έχει κακή πρόθεση, αλλά γιατί είναι παρορµητικός.

Κρατάτε κακίες στη ζωή σας;

Οχι, γιατί είµαι ευθύς άνθρωπος. Αλίµονο αν κρατούσα κακίες, θα είχα τοξινωθεί από µόνη µου. Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό µου; Οποιος κρατάει κακίες, απλώς νοσεί. Είναι θέµα αντίληψης, όλα τα κάνει το µυαλό µας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις