Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλο έχει προκαλέσει το ριάλιτι με τους υπέρβαρους (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλο έχει προκαλέσει το ριάλιτι με τους υπέρβαρους (pics)

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο βρετανικό ριάλιτι με παχύσαρκους, οι οποίοι παραθερίζουν σε βίλα στις Μπαχάμες. Οι παίκτες ζυγίζουν από 100 μέχρι 190 κιλά, και ζουν σε σπίτι που είναι ειδικά διαμορφωμένο για ανθρώπους με πολλά κιλά. Στόχος είναι να καταφέρουν οι οκτώ Βρετανοί μέσα σε μία εβδομάδα στις εξωτικές Μπαχάμες να ανεβάσουν το ηθικό […]

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο βρετανικό ριάλιτι με παχύσαρκους, οι οποίοι παραθερίζουν σε βίλα στις Μπαχάμες.

Οι παίκτες ζυγίζουν από 100 μέχρι 190 κιλά, και ζουν σε σπίτι που είναι ειδικά διαμορφωμένο για ανθρώπους με πολλά κιλά.

Στόχος είναι να καταφέρουν οι οκτώ Βρετανοί μέσα σε μία εβδομάδα στις εξωτικές Μπαχάμες να ανεβάσουν το ηθικό τους.

Στο τέλος μάλιστα της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες έβγαλαν τα ρούχα τους και πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία.

Στο Twitter επικράτησε ο πανικός, με τους χρήστες να «σκοτώνονται» μεταξύ τους, καθώς οι επικριτές υποστηρίζουν πως προβάλλεται η παχυσαρκία.

Άλλοι ανέφεραν πως συγκινήθηκαν με το επεισόδιο που δείχνει τους συμμετέχοντες να νιώθουν απελευθερωμένοι μπροστά στην κάμερα με τα μαγιό και από την άλλη, πολλοί υποστηρίζουν πως έτσι προσπαθούν να δείξουν πως η παχυσαρκία είναι κάτι φυσιολογικό και ωραίο.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τόσα πολλά για να καταπολεμήσουν τις ανασφάλειες τους. Είναι όλοι τόσο όμορφοι», ανέφερε μία χρήστης.

«Ο κόσμος τρελάθηκε» και «Σταματήστε να τρώτε και να πίνετε και ξεκινήστε γυμναστική για να μην είστε τόσα κιλά», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν «Αυτό το πρόγραμμα είναι αηδιαστικό. Δεν είναι υγιείς και γι΄αυτό δεν πρέπει να νιώθουν αυτοπεποίθηση για το βάρος τους».
«Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα λάθος. Παρουσιάζουν ως νορμάλ έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Είμαστε τόσο θυμωμένοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις