Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιδιωτικός ερευνητής: Το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τη Δώρα, είναι στο νεκροταφείο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιωτικός ερευνητής: Το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τη Δώρα, είναι στο νεκροταφείο (vid)

Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δίνει ο ιδιωτικός ερευνητή, Σωκράτης Στράτης. Ο ντετέκτιβ, που από την πρώτη στιγμή ερευνά κάθε στοιχείο που θα μπορέσει να βοηθήσει την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου, μίλησε στο δελτίο του ειδήσεων του Star και εξήγησε πως έγινε το έγκλημα. Ο […]

Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δίνει ο ιδιωτικός ερευνητή, Σωκράτης Στράτης.

Ο ντετέκτιβ, που από την πρώτη στιγμή ερευνά κάθε στοιχείο που θα μπορέσει να βοηθήσει την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου, μίλησε στο δελτίο του ειδήσεων του Star και εξήγησε πως έγινε το έγκλημα.

Ο Σωκράτης Στράτης επισήμανε πως είναι δύσκολο ο δράστης να πήδηξε τον ψηλό μαντρότοιχο και επίσης δεν θα το έκανε γιατί θα ήταν εκτεθειμένος αν έβγαινε στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Ο ιδιωτικός ερευνητής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη είναι μέσα στο νεκροταφείο και θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να ψάξει ξανά εξονυχιστικά κάθε πιθανό σημείο στο εσωτερικό του Κοιμητηρίου.

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως ο δράστης είναι άνδρας και νέος σε ηλικία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος μετά το φονικό έφυγε τρέχοντας από το Β’ Νεκροταφείο, πηδώντας μάλιστα τη μάντρα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Ηλεκτρικό Σταθμό της περιοχής όπου ενδέχεται να μπήκε στο τρένο. Για αυτό άλλωστε και διέκοψαν την κίνηση του ΗΣΑΠ προκειμένου να κάνουν έρευνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις